Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Olasz éttermek, pizzériák

A legnépszerűbb gasztronómia

Az olasz konyha ízei méltán ismertek világszerte. Népszerűségének titka az egyszerűség, és a felhasznált alapanyagok minősége. A METRO elkötelezett az olasz éttermek professzionális kiszolgálásában.Termékeink


Szolgáltatások

Szolgáltatások


Kínálatunk

 • Olasz típusú éttermek

  Hagyományos olasz étterem: az ételek ízvilágának kialakításánál követik a hagyományos olasz recepteket, melyekhez olasz alapanyagokat, friss halat és tenger gyümölcseit használnak fel. 
  Olasz Pizzéria: eredeti receptek és összetevők alapján készítik el főételüket, mely jellemzően a pizza. Étlapukon nagy számban szerepelnek tészta ételek.
  Magyar Pizzéria: fő ételeit (pizza és tésztafélék) a magyar ízvilághoz igazítja.

 • Az olasz éttermek, pizzériák működése

  A sikeres üzletmenet kialakításához a METRO a kiváló minőségű alapanyagokon túl, nem élelmiszer választékával is támogatja Partnereit. Professzionális gépeken, berendezéseken kívül az ételek szállításához szükséges csomagolóanyagok, eszközök (pl.: pizza doboz, menü box, pizzatáska stb.) is elérhetőek a vállalkozások számára. 
  Az olasz gasztronómia sikerének legfontosabb követelménye, a minőségi alapanyagok biztosítása.

 • Kínálatunk

  Szárított és hűtött friss tészták, speciális rizs féleségek széles választéka, friss és pizza tészták előállításához szükséges lisztféleségek, minőségi olívaolaj és balzsamecet, hagyományos sajtok, sonkák és kolbászok, antipasztik, zöldségkonzervek (szárított paradicsom, olívabogyó, articsóka), friss zöldségek és fűszernövények, hús, hal és tenger gyümölcsei (hűtve, fagyasztva), fagylaltok, olasz borok és egyéb alkoholok, eredeti olasz termékek

Olasz szószok

A tésztaételek még ízletesebbé tehetőek a különböző szószokkal, melyek visszatükrözik a felhasznált alapanyagok minőségét . A tökéletes íz élményhez elengedhetetlen a jó minőségű extra szűz olívaolaj, vagy a hagyományos sajtok felhasználása. A tésztával történő összeforgatásánál ügyelni kell, hogy bár a szósz fedje a tésztát, az mégse ússzon benne.


Professzionális berendezések


A jó minőségű alapanyagok mellett a METRO a professzionális gépek és berendezések (pl.: sütők, grillek, professzionális lábasok, edények, kések és egyéb konyhai berendezések stb.) széles kínálatát biztosítja Partnerei számára.

Gasztro katalógus


Konyhatervezés
Professzionális konyhai berendezések a METRO nagykereskedésből.

Jogszabály gyűjtemény HoReCa Partnereinknek

Töltse le HoReCa Partnereink számára készített kivonatos jogszabálygyűjteményünket innen!

Hazai és külföldi borok a METRO nagykereskedésből.

Borkínálatunk Olasz éttermek számára

Válogasson magyar és külföldi borok között, akár borvidékenként a METRO széles palettájáról...

Borkínálatunk