Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Magyar éttermek

magyar-etterem-940

Minden egy helyen

Ahhoz, hogy a vállalkozói erőfeszítések kifizetődjenek, elégedett vendégek és elegendő nyereség szükséges. Ennek elengedhetetlen feltétele a jó minőségű alapanyag. Ezért a METRO széles választékával és szolgáltatásaival kívánja segíteni az Ön vállalkozását, a legkedvezőbb árakon.

Vállalkozása sikerének előfeltétele a modern gasztronómia

A jelenlegi trend a hazai gasztronómia világában az "egyszerűen és hatékonyan" elve. A vendégek igénylik a jó minőségű ételeket, melyek alapanyag szükségletének biztosítására a METRO az Ön partnereként kiemelt figyelmet fordít. A hagyományos ételeket újszerű díszítéssel kínálva, érvényesítheti a tradicionális és a modern értékeket egyaránt. A szakácsoknak érdemes ismerni és használni a rendelkezésre álló termékkínálatot, amellyel megfizethető fogásokat készíthetnek. A jó szakácsnak szüksége van első osztályú alapanyagokra, amelyekből klasszikus eljárással és modern ötletekkel kulináris élvezeteket hozhat létre.
etterem-460

Termékeink

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Professzionális berendezések


A jó minőségű alapanyagok mellett a METRO a professzionális gépek és berendezések (pl.: sütők, grillek, professzionális lábasok, edények, kések és egyéb konyhai berendezések stb.) széles kínálatát biztosítja Partnerei számára.

Gasztro katalógus


Konyhatervezés
Professzionális konyhai berendezések a METRO nagykereskedésből.

Jogszabály gyűjtemény HoReCa Partnereinknek

Töltse le HoReCa Partnereink számára készített kivonatos jogszabálygyűjteményünket innen!

Hazai és külföldi borok a METRO nagykereskedésből.

Borkínálatunk Magyar éttermek számára

Válogasson magyar és külföldi borok között, akár borvidékenként a METRO széles palettájáról...

Borkínálatunk