Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Sole-Mizo Zrt. a METRO tejtermék beszállítója

A METRO a sajátmárkás termékek első számú megrendelője

A Sole-Mizo Zrt. és jogelődei már a kezdetek óta, azaz 20 éve partnerei a METRO-nak.

Solemizo1

Magyarország piacvezető tejipari vállalata garancia a minőségi tejipari termékek előállítására, melyek igen széles palettán mozognak: friss termékek, poharas és desszert termékek, túró, kávétejszín, UHT-termékek, ömlesztett sajtok, gouda, edami, trappista, krémfehérsajt, mozzarella, natúr- és füstölt sajtok illetve ömlesztett sajtok előállítása folyik többféle kiszerelésben és méretben, emellett megtalálható a palettában a vaj, sűrített tej, különféle ízesítésű vajkrémek és túró rudik.


Az együttműködés fontos eleme, a minőség és termékbiztonság, melyet a MIZO minden esetben garantál, hiszen üzemei termelési kapacitása és technológiai színvonala megfelel a legszigorúbb EU-szabványoknak. Szakembereik felkészültsége, a folyamatos és szigorú gyártási, valamint higiéniai ellenőrzések garantálják termékeik kiemelkedő minőségét. A Sole-Mizo Zrt. évente több mint 200 millió liter tejet dolgoz fel 4 üzemében szigorú minőségellenőrzés mellett, így válhatott Magyarország élvonalbeli tejipari vállalatává. Tevékenységét és a folyamatos magas minőséget a cégcsoport mezőgazdasági cégei támogatják, igaz történeteik írása közben kiemelt figyelmet szentelnek minden betűre. Az asztalra kerülő étel és ital így áll össze mindig tökéletes alkotássá.

Solemizo2 

A METRO-val együttműködésnek köszönhetően a termékek elérhetőek a független kiskereskedelem és vendéglátás szereplőinek is.

Ezenkívül, a METRO a legfőbb megrendelője és felvevőpiaca a MIZO által gyártott sajátmárkás terméknek, melyek igazi sikertörténetnek bizonyultak az évtizedek folyamán, említve itt a vödrös tejfölt és a trappista sajtot.

„Az együttműködés biztos alapokon nyugszik, hiszen mindkét fél érdeke a vevők maximális kiszolgálása minőségi termékekkel, a vállalkozások működésének biztosítása mellett. A személyes egyeztetések gördülékenyek, nyitott párbeszéd mellett zajlanak, az elmúlt 20 év jó alap a következő 20 sikerességéhez.” – hangsúlyozta Bek Zsófia, a Sole-Mizo Zrt. METRO-ért felelős kapcsolattartója.