Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Hercsi Hús Kft.

Kezdetben:


A Her-Csi-Hús Kft. 1992-ben, a rendszerváltást követően alapítottuk. A vállalat eredetileg, mint a Hernádi Március 15. Mezőgazdasági Termelőszövetkezetként működött és sorsa bizonytalanná vált. Végül a reorganizációs hitellel segített privatizációs program keretében az üzem addigi dolgozói összefogtak. Nem akarták veszni hagyni a több évtizedes tapasztalatot és az összeszokott munkatársak által teremtett kiszámítható, gyors és minőségi termelés körülményeit. A Her-Csi-Hús Kft. két család (Dupsi és Oláh család) többségi tulajdonába került , akik elkötelezték magukat a hazai Baromfiipar fejlesztésére és a fokozatosan előtérbe kerülő fogyasztói igények kielégítésére egyaránt. Büszkék vagyunk rá, hogy a Her-Csi-Hús Kft. ma is teljes egészében magyar tulajdonban van és kizárólag magyar beszállítókkal dolgozik.

Az immár saját lábon álló üzem tulajdonosai felismerték, hogy az új politikai és gazdasági környezet azokat a vállalkozásokat részesíti előnyben hosszútávon, amik képesek alkalmazkodni a legmagasabb nemzetközi ipari normákhoz, lépést tudnak tartani a Baromfiipar fejlődésével. Ráadásul vásárlóink, partnereink ismeretanyaga most is napról-napra nő fogyasztási cikkeiket illetően, hiszen egyre kíváncsiabbak vagyunk a termékeink eredetét, az előállítás technológiáját illetően, és egyre szélesebb körben férünk hozzá információhoz. Mi is tudatosan keressük a legjobb minőségű ételeket, hogy csak a legjobb minőségű hús kerülhessen a család asztalára.

Her-Csi-Hús Kft. a METRO hentesáru beszállítója
 

Jelenünk:

Az élelmiszerbiztonság a termékminőség, és a környezetvédelem technológiáinak fejlesztése kapott súlyozott szerepet cégünk működésében. Ezt a három központi irányelvet tekintjük termékeink minősége és vállalatunk fenntartható fejlődésének zálogául. Az elmúlt két évtizedben megfeleltünk az SGS Hungária által tanúsított ISO9001:2008 és az IFS minőségbiztosítási rendszerek elvárásainak, melyek hitelesítik, hogy termékeink a legmagasabb ipari szabványok tükrében is helyt állnak. Ezek a szabványok az egész világon elterjedt iránymutatást adnak a vevői elégedettség növelése, illetve a beszállítói kapcsolatok erősítése érdekében.


A cégünket már a kezdetektől az intenzív technólógiai fejesztések jelesztések jellemezték. A 2010-es év egyik fejlesztési programjának köszönhetően lecseréltük a mellfiléző gépeinket a csúcstechnológiát képviselő Stork gyártmányú mellfiléző rendszerre, aminek segítségével az üzem termelési hatékonysága és termékek minősége jelentősen javult.

hercsi_02

Fejlesztéseink:

A Her-Csi-Hús Kft fejlesztéseinek legfontosabb állomásai:
Jelenleg éves szinten 12 millió brojlercsirkét dolgozunk fel a Her-Csi-Hús üzemében.- ”Brojler csirkének nevezzük az intenzív technológiával nevelt, 6 hetes korban levágott, 2-2,5kg-ig hizlalt csirkét.)”.

Rendelkezünk továbbá egy 6000 tonna kapacitású húskészítmény gyártó üzemmel, ami a baromfifeldolgozóban előállított alapanyagokból gyárt kiváló minőségű termékeket. A húskészítmény előállítás cégünk legdinamikusabban fejlődő üzletága az utóbbi öt évben a 30%-os fejlődést megközelítő éves növekedési ütemével.

 Her-Csi-Hús Kft. a METRO hentesáru beszállítója
A Her-Csi-Hús Kft. 10%-os részesedéssel bír a hazai brojlercsirke piacon. Első számú beszállítói vagyunk a Spar és Metro csoportnak, és számos kisebb magyar és nemzetközi kereskedelmi láncnak. Az Európai Unió számos országába szállítunk, többek

hercsi_4

 között Angliába, Ausztriába, Olaszországba, Svájcba és Németországba.

A Her-Csi-Hús saját baromfikeltetővel és szülőpárállománnyal, továbbá teljes élőbaromfi alapanyag szükségletének 25%-át biztosító brojlercsirke nevelőfelülettel rendelkezik. A saját előállítású élőcsirkén kívül hosszú távú szerződések keretein belül megbízható magyar termelőktől szerzi a brojlercsirke alapanyag többi részét. A hosszú távú tervek között szerepel a teljes vertikális integráció kialakítása további baromfitelepek felvásárlásával, illetve egy saját tulajdonú takarmánykeverővel.

A Her-Csi-Hús Kft. elsőként vezette be 2009-ben a Bocsi állatjóléti brojlercsirke nevelési rendszerét. A BoCsiként értékesített termékeink az ipari és szabadtartásos eljárás közti piaci rést hivatott betölteni. A programról itt (www.boldogcsirke.hu) olvashatnak bővebben.


A Boldog csirke program megálmodói a METRO magyarországi indulása óta beszállító partnerek

A több mint 20 éve működő családi kezekben működő vállalkozás, a Her-Csi-Hús Kft. a magyar baromfi piac egyik meghatározó szereplője. 

A METRO-val közös termékfejlesztések folyamatosak, melyek kiterjedtek az állatnevelési programokra vagy csomagolástechnológiára is. 

A METRO biztos partnere, áruházai pedig stabil felvevőpiacai a vállalkozás termékeinek, legyenek azok minőségi friss magyar baromfi termékek, vagy baromfihús készítmények.