Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Cervus-Gast Kft.

Kiváló minőségű húsáru Békésszentandrásról

A 2010-ben indult vállalkozás, amely gasztronómiai és kereskedelmi előkészítettségű sertéshús-szortiment előállításával foglalkozik, idén vált a Metro Kereskedelmi Kft. egyik új beszállítójává. A Cervus-Gast Kft. ügyvezetője, Kugyela Balázs büszke arra, hogy évről évre képesek termelésük volumenét növelni a minőség szinten tartása mellett, és arra, hogy kiérdemelték a Vágóállat és Hús Terméktanács Kiváló Minőségű Sertéshús minősítését.

Cervus Gast Kft.

Kugyela Balázzsal, a Cervus-Gast Kft. igazgatójával többek között a Kiváló Minőségű Sertéshús minősítésről és a Metro-val való partneri kapcsolatról beszélgettünk.

Mikor és hogyan indult útjára a Cervus-Gast Kft.?

Sertés daraboló üzemünk 2010. június 28-án kezdte meg tevékenységét, amely elsősorban friss, védőgázas és vákuumfóliába csomagolt gasztronómiai és kereskedelmi előkészítettségű sertéshús-szortiment előállítását végzi.

Mi volt a legemlékezetesebb pillanat vállalkozása történetében?

Számomra a legemlékezetesebb az üzem átadása és a termelés elindulása volt.

Mi az, ami Ön szerint a leginkább jellemzi üzlete stílusát?

Fontos volt számunkra egyrészt, hogy a nyomon követhetőség az élő állat termeltetésétől a végtermék kibocsátásáig biztosítva legyen, ezt a működő HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer biztosítja. Emellett csomagolástechnológiánkat az európai tendenciák alapján, a magyar fogyasztói szokások figyelembevételével, a felmerülő kereskedelmi igények alapján alakítottuk ki. Ehhez kapcsolódóan figyeltünk arra is, hogy a csomagolási tevékenység során kizárólag környezetbarát anyagok kerüljenek felhasználásra.

Cervus Gast

Voltak olyan pillanatok, amelyek a mai napig büszkeséggel töltik el?

Büszkeséggel tölt el, hogy évről évre képesek vagyunk termelésünk volumenét növelni a minőség szinten tartása mellett. Továbbá 2014 júliusában kiérdemeltük a Vágóállat és Hús Terméktanács Kiváló Minőségű Sertéshús (KMS) minősítését.

Milyen szerepet tölt be Cervus-Gast Kft. a közvetlen környezetében, a városában? 

Tevékenységünk során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a környezetünkben lévő nagy sertés-előállítási hagyományokkal rendelkező termelőegységeket nyerjünk meg a nyersanyagháttér biztosítására.

Mi a következő kitűzött cél, állomás, amit el szeretne érni? 

A jövőben szeretnénk megszerezni az IFS (International Food Standard) minősítést, továbbá hűtőkapacitásunkat kívánjuk növelni a hatékonyabb működés érdekében.

Mi fontos Önnek az életben, az emberi kapcsolataiban, ami vállalkozása stílusát is meghatározza?

Igyekszem a vevőinkkel és a beszállítóinkkal a legjobb kapcsolatot kialakítani az optimális együttműködés érdekében.

Hogy érzi, a METRO-ban partnerre talált vállalkozása sikeréhez?

2014-ben sikerült felvennünk a kapcsolatot a METRO-val. Ezek után üzemünk megfelelt a beszállítóktól elvárt minőségbiztosítási kritériumoknak és elvárásoknak, és így részesei lehetünk a METRO megkülönböztetett beszállítói körének. Célunk nem lehet más a jövőben csak a kiegyensúlyozott hosszú távú partneri kapcsolat kialakítása.