Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
magyar-beszallitoink

Magyar beszállítóink

METRO Nagykereskedelem magyar beszállítók

Ismerje meg gasztro katalógusunkat!

Mitelle Sándor gazdasága

Már jó úton haladunk a siker felé, de még mindig van mit tanulnunk, vallja Mitelle Sándor, a METRO egyik kiemelt hazai beszállítója, a magyar zöldhagyma- és a kígyóuborka egyik termelője.

Ismerje meg termelőnket!

Mittelekisk1

Jászvega Kft.

A Jászvega sikeréhez hozzájárul alapítóinak tudatossága abban, hogy merre tartanak, mik a határozott céljaik a vállalkozással. Mára városlakók ezreinek kerülnek asztalára az innen származó salátakülönlegességek.

Ismerje meg termelőnket!

jaszvegkkép

Peták Paplogó Kertészet

A Peták Paplogó Kertészet szállítja a METRO részére a paradicsomot, paprikát és az uborkát. A siker titka Paplogó Imre szerint ”Nem titok, hogy szívvel-lélekkel kell csinálni, akkor lesz igazán ízletes”.

Ismerje meg a termelőnket!

paplogoindex

Nemeskert Kft.

A vállalkozás mottója: „természetesen paradicsom” kifejezi a vállalkozás vezetője, Nemes Nagy János szemléletét, aki szívvel lélekkel végzi munkáját, mintha csak a gyermekei számára készítené termékeit.

Ismerje meg a termelőnket!
nemeskertkicsi

Cervus-Gast Kft.

Kugyela Balázzsal, a Cervus-Gast Kft. igazgatójával többek között a Kiváló Minőségű Sertéshús minősítésről és a Metro-val való partneri kapcsolatról beszélgettünk.

Ismerje meg a beszállítónkat!
Cervus-Gast_150

Eisberg Hungary Kft.

Lóczki Zsuzsannával, az Eisberg Hungary Kft. kiemelt ügyfélmenedzserével beszélgettünk a vállalkozás mindennapjairól, a minőségbiztosítási rendszerről és az egészséges életmódról.

Ismerje meg a beszállítónkat!
Eisberg_150

Szellák János Ev.

Az európai szintű minőségi elvárásoknak megfelelő termékről és csomagolásról, a helyi közösség támogatásáról és a Metro áruházzal való együttműködés pozitív hatásairól beszélgettünk Szellák Jánossal.

Ismerje meg a termelőnket!
FG150

Béta Fresh Kft.

A Béta Fresh Kft. ügyvezető igazgatójával és tulajdonosával, Orosz Lászlóval többek között a vállalkozás modernizálásáról és a partneri kapcsolatokról beszélgettünk.

Ismerje meg a beszállítónkat!
Lac Hús_150

Nagyhegyes Hús Kft.

Szilágyi Gáborral, a Nagyhegyes Hús Kft. tulajdonosával és ügyvezető igazgatójával beszélgettünk a vállalkozás helyi közösségben meghatározó szerepéről, annak emlékezetes pillanatairól és a partneri kapcsolatok fontosságáról.

Ismerje meg a beszállítónkat!
Nagyhegyes_150

Nádudvari Élelmiszer Kft.

A Nádudvari Élelmiszer Kft. a Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, száz százalékban magyar tulajdonú vállalat, melynek termékpalettáján megtalálható a jól ismert Magyar Termék Nagydíjas Nádudvari rögös túró, a májas, de olyan különlegességek is, mint például a panírozott zöldség termékcsalád.

Ismerje meg a beszállítónkat!
Nádudvari_150

Agrofoker Kft.

A helyi közösség támogatásában betöltött szerepéről, a görögdinnye népszerűsítéséről és üzleti partnereivel való sikeres együttműködéséről beszélgettünk Tóth Szilveszterrel, a Agrofoker Kft. tulajdonosával.

Ismerje meg termelőnket!
Paprikakertész_150

Tebike Kft.

A családi vállalkozás tejipar iránti elkötelezettsége már a harmadik generációját éli. Történetük egészen a 40-es évek végéig nyúlik vissza, ugyanis akkoriban Magyarországon egyedül Csermajorban volt lehetőség tejipari képzést elvégezni. A sikeres vállalkozás egyik tagjával, Pődör Viktóriával beszélgettünk a Tebike Kft. régmúltba nyúló szálairól és a természetesség kiemelt szerepéről.

Ismerje meg a beszállítónkat!
tebike_150

Viola-Hús Kft.

Ameyné Viola Beatrixszal, a Viola-Hús Kft. kereskedelmi igazgatónőjével beszélgettünk a modern technológia és a tradicionális ízek találkozásáról, a Metro által megkövetelt magas minőségről és a vállalkozás helyi szerepéről.

Ismerje meg a beszállítónkat!
Viola_husKft_150

HELL ENERGY

A HELL Energy Drink az alig több mint két évtizedes múltra visszatekintő és dinamikusan fejlődő energiaital kategória sikeres fiatal magyar szereplője, a világ egyik leggyorsabban fejlődő FMCG márkája, amit gyors sikere és robbanásszerűen bővülő export piaca is bizonyít.

Ismerje meg a beszállítónkat!
Hell_150

Winelife

A borászat 2011-ben jött létre két poncichter család közös elhatározásából. A borászatért Linzer Samu vállalta a felelősséget, több mint 20 éves szakmai tapasztalatával garancia boraink minőségére.

Ismerje meg termelőnket!

winelife_150

Alföldi Garabonciás Kft.

A magyar néphit természetfeletti képességekkel rendelkező, rongyos köpenyű vándordiákjáról elnevezett, családi vállalkozásban működő cégünk, az Alföldi Garabonciás Kft., kiskérődző állatok tejének feldolgozásával foglalkozik...

Ismerje meg beszállítónkat!
alfoldi_150

Günzer Tamás

Minőségi Bor Az Asztalon: „Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz borokat igyunk!”
Egy borászatot csak részben lehet megtanulni az iskolapadban. Az összes többi elemét csak tapasztalatokkal, gyakorlattal lehet elsajátítani...

Ismerje meg beszállítónkat!
Günzer_150

Gyulahús Kft.

A Gyulahús Kft. folytatja az évszázados múltra visszatekintő gyulai húsipar tevékenységét. A cég Magyarország egyik legrégebbi gyökerekkel bíró húsipari vállalatának szellemében gyártja továbbra is termékeit. A gyulai húsipar elindulását 1868-ra datáljuk, ekkor adták át az első gyulai közvágóhidat...

Ismerje meg beszállítónkat!
gyulai_150

Her-Csi-Hús Kft.

A Her-Csi-Hús Kft. 10%-os részesedéssel bír a hazai brojlercsirke piacon. Első számú beszállítói vagyunk a Spar és Metro csoportnak, és számos kisebb magyar és nemzetközi kereskedelmi láncnak...

Ismerje meg beszállítónkat!
hercsi_150

Hilltop Neszmély Zrt.

A Hilltop Neszmély Borászat és a Metro áruházak kapcsolata 1995-ig nyúlik vissza. Az eltelt évek alatt az együttműködés egyre erősebbé vált. A termés, a borok, a címkék folyamatosan változnak, de a forgalom tendenciája egyértelmű növekedést mutat. A szortiment is bővül, a vásárlók kívánságait, igényeit közösen vizsgáljuk és próbáljuk kielégíteni...

Ismerje meg beszállítónkat!
hiltop_150

Pápai Hús 1913 Kft.

A Pápai Hús 1913 Kft. menedzsmentjének alapvető célja, hogy megfeleljen a változó fogyasztói igényeknek, magas minőségű és megbízható gyártási technológiával előállított termékeivel elnyerje a fogyasztók bizalmát és megtartsa vevőit...

Ismerje meg beszállítónkat!
papi_150

Sole-Mizo Zrt.

Magyarország piacvezető tejipari vállalata garancia a minőségi tejipari termékek előállítására, melyek igen széles palettán mozognak: friss termékek, poharas és desszert termékek, túró, kávétejszín, UHT-termékek, ömlesztett sajtok, gouda, edami, trappista, krémfehérsajt, mozzarella, natúr- és füstölt sajtok...

Ismerje meg beszállítónkat!
mizo_150

Bogád-Hús Kft.

A Bogád-Hús Kft. 2005 októberében indította működését, az akkor épült új üzemében. A céget azzal a céllal hoztuk létre, hogy a már meglévő, saját értékesítési hálózatunkat kiszolgáljuk megbízható, állandó jó minőségű, házi jellegű termékekkel...

Ismerje meg beszállítónkat!
Bogad_hus_150

Babakert Kft.

Az egykor, egy budapesti francia étterem társtulajdonosaként dolgozó Farkas Krisztina ma egy családi gazdaságot vezet, mely specializálódott a különlegességekre. Rendkívül sokszínű termékkínálattal bír a vállalkozás, hiszen a különleges salátáktól kezdve, a bébizöldségeken és a vágott fűszernövényeken át, egészen az ehető virágokig nyúlik a kínálati paletta.

Ismerje meg beszállítónkat!


Babakert_profil