Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Közétkeztetők

A METRO áruházakban mindent megtalál, ami egy közétkeztető működtetéséhez elengedetlen, az ételek alapanyagaitól a berendezésekig. Látogasson el a 13 magyarországi áruház egyikébe és fedezze fel széles választékunkat!


A közétkeztetőknek nagy mennyiségű ételt kell elkészíteniük naponta. Az adagok minősége, mennyisége központilag meghatározott és az ételek előállítását a lehető leggazdaságosabban kell megoldani.

Ebben nyújt segítséget Önnek a METRO széles választékával és alacsony áraival.

Új közétkeztetési rendelet

Segítünk eligazodni az új közétkeztetési rendeletben, Gyuricza Ákos dietetikus, HACCP tanácsadó, élelmezés-, és táplálkozás-egészségügyi szakértő fontos és hasznos tanácsokat gyűjtött össze:

Egészséges_étkezés

Recept ajánlataink


Az új rendelet betartásához folyamatosan új receptek töltünk fel Önöknek dietetkius ajánlásával, az adagokat különböző korcsoportokra bontva.

Receptjeinket itt érheti el!

Tippek a korszerű munkahelyi étkeztetésre

egszsgeskztkeztets1
  • Ügyeljünk az adagnagyságokra! Minél több ételnél legyen választható fél adag étel is!
  • Legyen mindig biztosítva ivóvíz.
  • Kerüljük az ételek sózását, só helyett válasszunk különféle friss vagy szárított fűszernövényeket!
  • Igyekezzünk zsírszegény alapanyagokat használni! A pörköltek jól helyettesíthetők zöldséges, gombás raguval. Feltétként leginkább párolt vagdalt, főtt tojás, vagy natúrszelet adása ajánlott.
  • Gyakrabban szerepeljen a kínálatban zsírszegény ételkészítési eljárással készült étel (párolva, főzve, grillezve, sütőzacskóban-, alufóliában-, teflonedényben sütve)!
  • Halételek legalább hetente 1-2-szer szerepeljenek az étlapon!
  • Köretek választékának bővítése párolt vagy grillezett zöldségekkel, friss salátákkal, barna rizzsel, hajdinával, kölessel. Válasszunk mindig a szezonnak megfelelő zöldségeket!
  • Ne tegyünk minden friss salátára automatikusan öntetet! Majonéz alapú dresszingek helyett válasszuk inkább az ecetes vagy olívaolaj alapú önteteket!
  • Főzelék hetente minimum 3-szor szerepeljen az étlapon.
Desszertként sütemények helyett friss gyümölcsök, gyümölcssaláták, gyümölcsös túrókrémek, gyümölcskocsonyák színesítsék a kínálatot!


Ismerje meg új logóinkat a Közétkeztetési katalógusban és a Horeca újságokban:

mentes_1
mentes_2
mentes_3
mentes_4
Új Közétkeztetési katalógusunkban összegyűjtöttünk minden terméket, mely fontos lehet Önnek, hogy megkönnyítsük mindennapi beszerzéseit.
Katalógusainkat itt érheti el.

Friss árlistáért kérjük lépjen kapcsolatba képviselőjével vagy központi ügyfélszolgálatunkkal e-mailen vagy telefonon a +36-23-50-90-50-os telefonszámon.HoReCa katalógusok


Professzionális konyhai berendezések a METRO nagykereskedésből.

Professzionális berendezések


A jó minőségű alapanyagok mellett a METRO a professzionális gépek és berendezések (pl.: sütők, grillek, professzionális lábasok, edények, kések és egyéb konyhai berendezések stb.) széles kínálatát biztosítja Partnerei számára.

Gasztro katalógus
 
Konyhatervezés
 
Közétkeztetési katalógus

Jogszabály gyűjtemény HoReCa Partnereinknek

Töltse le HoReCa Partnereink számára készített kivonatos jogszabálygyűjteményünket innen!