Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Kiskereskedőnek

Célunk, hogy hozzájáruljunk a független kiskereskedők üzleti sikereihez. Hiszünk abban, hogy széles választékunk, tartósan alacsony áraink és személyre szabott szolgáltatásaink megalapozzák hosszú távú, hatékony és eredményes együttműködésünket. 

Együtt a Kiskereskedőkkel

A jelenlegi nehéz, gyorsan változó piaci helyzetben a sikeres üzletmenet egyik előfeltétele a beszállítókkal és a szolgáltatókkal való hosszú távú, kölcsönös partneri viszony kialakítása és fenntartása. A METRO ehhez széles választékával, tartósan alacsony áraival, professzionális szolgáltatásaival és rugalmas kiszolgálással járul hozzá.
Segítünk Önnek abban, hogy mindent egy helyen könnyen és gyorsan be tudjon szerezni, ezzel abban is segítünk, hogy minél több időt tudjon Vásárlóival tölteni.

A METRO választékában mindent megtalál, amit boltja polcain vásárlói kereshetnek.

A METRO minden kategóriában széles választékot kínál a belépő áras termékektől a prémium kategóriáig.
Kéthetente megújuló promócióink biztosítják az Ön számára is, hogy folyamatosan újabb és újabb akciókkal várhassa Vásárlóit.


Alapanyagok és praktikák


A METRO saját termékei


Termékeink


Szolgáltatások

Szolgáltatások


Eldobható termékek

A METRO az egyszer használatos tányérok, tálcák, poharak és evőeszközök széles választékát biztosítja Partnerei számára. A felhasználás szerint különböző méretű, anyagú és minőségű termékekből lehet választani. Egyre több vendéglátó egység honosítja meg üzletmenetében a „take away” koncepciót, ezért a METRO Partnerei széles kínálatból biztosíthatják a kiszállításhoz szükséges eszközöket, csomagolásokat.

Tekintse meg Eldobható termékek katalógusunkat
Eldobható környezetbarát termékek a METRO nagykereskedésből.