Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Gyorséttermek, büfék

A METRO-ban mindent megtalál, amire szüksége lehet a sikeres üzletmenet kialakításához. Biztosítjuk vállalkozása számára a széles termékválasztékot, a kiváló minőséget, és a személyre szabott szolgáltatásokat.


Alapanyagok és praktikák


Sajátmárkák

Sajátmárkák

Szolgáltatások

Szolgáltatások


Tudjon meg többet

  • Különböztesse meg magát a versenytársaitól

    A METRO nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a gyorséttermi vendéglátás résztvevői új és egyedi megoldásokkal erősíthessék pozíciójukat ezen a gyorsan változó piacon.

  • Kompetens partner

    A METRO a gyors étteremi séfek közreműködésével és tanácsadásával folyamatosan újítja választékát annak érdekében, hogy a tradicionális és a street food szektor minden igényét teljesítse.

  • Minden egy helyen

    Ahhoz, hogy a vállalkozói erőfeszítések kifizetődjenek, elégedett vendégek és elegendő nyereség szükséges. Ennek elengedhetetlen feltétele a jó minőségű alapanyag. Ezért a METRO széles választékával és szolgáltatásaival kívánja segíteni az Ön vállalkozását, a legkedvezőbb árakon.

Alapanyagaink széles választékával várjuk Önt, melyek lehetővé teszik a legfinomabb ételek gyors elkészítését.


Professzionális konyhai berendezések a METRO nagykereskedésből.

Professzionális berendezések


A jó minőségű alapanyagok mellett a METRO a professzionális gépek és berendezések (pl.: sütők, grillek, professzionális lábasok, edények, kések és egyéb konyhai berendezések stb.) széles kínálatát biztosítja Partnerei számára.

 
Gasztro katalógus

 
Konyhatervezés

 
Közétkeztetési katalógus

Eldobható termékek

A METRO az egyszer használatos tányérok, tálcák, poharak és evőeszközök széles választékát biztosítja Partnerei számára. A felhasználás szerint különböző méretű, anyagú és minőségű termékekből lehet választani. Egyre több vendéglátó egység honosítja meg üzletmenetében a „take away” koncepciót, ezért a METRO Partnerei széles kínálatból biztosíthatják a kiszállításhoz szükséges eszközöket, csomagolásokat.

Tekintse meg Eldobható termékek katalógusunkat
Eldobható környezetbarát termékek a METRO nagykereskedésből.

Megoldások

Egy új üzlet megnyitása

Az új egység megnyitásához elengedhetetlen a körültekintő helyválasztás. Ideális helyszín lehet: frekventált helyek, bevásárló központok, irodaházak közelében lévő terek és utcák stb.

Kitelepülések

Napjainkban egyre elterjedtebb a fast food egységek szezonális kitelepülése, mely során különböző helyszíneken (rendezvények, szezonális turisztikai pontok) ideiglenesen állnak az üzemeltetők a vendégek rendelkezésére.

Jogszabály gyűjtemény HoReCa Partnereinknek

Töltse le HoReCa Partnereink számára készített kivonatos jogszabálygyűjteményünket innen!