Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

A METRO áruházakban mindenféle húsfajta, ideértve különlegességeket is, állandóan a lehető legszélesebb, minőségileg szigorúan ellenőrzött (maximálisan betartva a HACCP-t és hűtési láncot) választékban kapható.

Más termékek

 • Csirkehús

  csirke

  A csirke értékes fehérhús, népszerűségét egyrészt annak köszönheti, hogy rövid idő alatt elkészíthető, másrészt, hogy olcsóbb a többi húsfélénél.

 • Pulykahús

  pulyka

  Húsa rendkívül gazdag telítetlen zsírsavakban valamint kalóriaszegény ezért népszerű a modernkori konyhákban és a diétázók körében is.Mit kínálunk?

 • Kiknek értékesítünk?

  Minden vásárlónak, aki minőségi és széles választékot keres egész évben.

  A legkülönbözőbb vásárlói igényeknek is megfelelünk, hiszen a saját feldolgozásra vásárló vendéglátó szektor (éttermek, szállodák), valamint a független kiskereskedők is partnereink

 • Hogyan vásárolhat? – Mi alkalmazkodunk Önhöz!

  Áruházainkban kiválaszthatja saját maga a termékeket, de rendelhet telefonon, faxon- e-mail-en, ekkor a megrendelt és előre összeállított termékeket viheti el tőlünk, vagy szállítjuk ki Önnek.

 • Miért válasszon minket?

  Célunk hogy a magyarországi végfelhasználó egy helyen nap, mint nap megtalálja a neki szükséges összes terméket, ezáltal raktározási költséget, időt, pénzt megspórolva.

  Folyamatosan mutatjuk be az újdonságokat, a minőségi (prémium kategóriás) termékcsoportokban.

Termékkínálatunkat állandóan frissítjük, akcióink és egyedi árszolgáltatásaink valamint szakértő csapatunk biztosítja megbízhatóságunkat.

A minőség, megbízhatóság, állandóság az, amit a METRO áruházak és hússzakértőink kínálnak.

Élen járunk a vásárlói igények felmérésében és folyamatosan együtt dolgozunk, gyártókkal, forgalmazókkal, hogy innovatív és minőségi termékeket tudjunk kínálni.