Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Rögtön a nyak mögött egészen a farokig húzódva található a marha „steak zóna”. Amikor különböző steak variációkat kell sütni, a szakácsoknak széles választék áll rendelkezésükre.


Marha steak
  • Fillet Steak: A bélszín extra porhanyós és különböző méretekben áll rendelkezésre, mint például a „filet mignon” (60-80 g a bélszín vékony részéből); „tournedo” (120g); bélszín steak (250 g), valamint dupla vastag Chateaubriand.
  • Ribeye Steak: Magyarul rostélyosként ismert. Sok ínyenc kedvence. A hús márványozottsága miatt fantasztikusan szaftos, omlós.
  • Chateaubriand: A dupla vastag steak a bélszín közepén vágják. Legalább 4 cm vastag, és 400 - 600 g tömegű. Chateaubriand klasszikusan készült két személy és tálalva Château burgonya és berni mártással.
  • Rump Steak: Ellentétben a rostélyossal itt az izmot körül veszi, nem átszövi a zsírszövet. Végeredményt tekintve itt is egy szaftos, porhanyós húst kapunk.