Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

A Juhász testvérek tradicionális pincészete a szép, és komoly borok létrehozását tűzte ki célul, melyeket az odafigyelés és különleges gondosság jellemez a telepítéstől a tölgyfahordós érlelésen át a palackba kerülésig.



Az egri Kőlyuk pincesoron riolittufába vájt pincészetünk optimális körülményeket biztosít a vörösborok érleléséhez. A pincerendszer 5 db, kb. 150-200 m hosszú pinceágakból áll, melyeket keresztfolyosók kötnek össze. Juhász Testvérek Pincészete 2011-ben új beruházásba kezdett, egy exkluzív borkóstolócentrum megépítésébe, melynek célja, hogy Egerben egyedüli módon kalauzolhassa el Önöket a borok világában.

A minden igényt kielégítő kóstolócentrumban több kóstolóhelyiséggel állunk fogyasztóink rendelkezésére, akik hangulatuk és igényük szerint választhatnak a klasszikus, boltíves riolittufába vájt kóstolóterem, vagy a meghitt, hangulatos borkóstoló sarkak között. A kóstolócentrum ideális helyszíne lehet kis baráti összejöveteleknek, céges rendezvényeknek és exkluzív fogadásoknak, maximum 100 főig.

Borválaszték:

muscat-aktualis
Juhász Muscat Ottonel, félédes
muscat-jo
Juhász Muscat Ottonel, száraz
rose-primor
Juhász Egri Rosé
cabernet-sav
Juhász Egri Cabernet Sauvignon
egri-bikaver-2009
Juhász Egri Bikavér
egricuvee
Juhász Egri Vörös Cuvée