Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Szolgáltatások kereskedőknek

NYITVATARTAS

Kiszállítás

Széles kínálatunkkal időt és költséget spórolunk meg Önnek, hiszen üzletmenetéhez szükséges termékeket egy helyről tudja beszerezni, mi pedig a különböző hűtési előírásokat betartva egy teherautóval tudjuk kiszállítani.

Így rövidebb ideig tart az áruátvétel, a megspórolt időt pedig üzletére, családjára tudja fordítani, vagy ha ezt egy kollégája tette meg, akkor más munkát tud elvégezni ezen idő alatt, így hatékonyabbá teheti a munkafolyamatokata saját üzletében.

kereskedok_kiszallitas_szolgaltatas

HACCP

A HACCP rendszer megfelelő működtetésével egy olyanönellenőrzést állíthat fel, melynek segítségével megőrizheti az élelmiszerekbiztonságát, és megelőzheti a higiéniai veszélyeket.

A HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points =Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok) gyakorlati alkalmazás és nem egy szabvány, melynek alapja a személyes elkötelezettség.

A módszer segítségével felmérheti a felmerülő kockázatokat, elemezheti a gyakoriságukat és súlyosságukat (élelmiszer kockázat becslés), és meghatározhatja a megelőző tevékenységeket a problémák elkerülésére, melynek köszönhetően biztonságos élelmiszert kínálhat vásárlóinak!
haccp_v1

Friss péksütemény az Ön boltjában

peksutemeny
Számos Partnerünk sikeresen vezette be boltjában ezt az extra szolgáltatást, melynek keretében helyben sütött, friss péksüteményeket kínál vásárlóinak. Ha Önnek is tetszik ez az ötlet, és szeretné a saját üzletében is megvalósítani, a METRO ebben is segít.

Ingyenesen biztosítunk Önnek egy professzionális sütőt háttérszolgáltatásokkal együtt,amennyiben Ön áruházaink valamelyikében vásárolja meg a fagyasztott péksüteményeket a szerződésben rögzített feltételek szerint. Részletekért forduljon Területi Képviselőinkhez, vagy bármely METRO áruház Üzemvezetéséhez

Területi képviselőink elérhetőségei:

Letöltés

Területi képviselőink hétfőtől péntekig 8 – 18 óra között állnak rendelkezésükre.