ÜDVÖZÖLJÜK A METRO KISZÁLLÍTÁS SZOLGÁLTATÁSÁBAN!

A METRO-nál tudjuk, hogy a vendéglátóiparban gyakran minden perc számít. Szállítási szolgáltatásunkkal segítjük partnereinket, hogy teljes mértékben koncentrálhassanak üzleti tevékenységükre és sikereikre.
Küldetésünk: Pontos időben történő szállítás, mindig friss áruk, zökkenőmentes szolgáltatás online és személyesen egyaránt - legyen ez az Ön szolgáltatása!

Üdvözöljük a METRO kiszállítás szolgáltatásában!
MÁR VAN KISZÁLLÍTÁSOS SZERZŐDÉSEM
Amennyiben már rendelkezik kiszállításos szerződéssel, akkor a gombra kattintva már be is léphet a webshopunkba és azonnal tud rendelni.
Belépek a webshopba
SZERETNÉK KISZÁLLÍTÁSOS SZERZŐDÉST KÖTNI
Amennyiben még nincs kiszállításos szerződése, de szeretne a METRO webshopjából rendelni, akkor a gombra kattintva jelezheti igényét.
Legyen ügyfelünk!
Garantált frissesség
Delivery
Gyors és rugalmas szállítás
Személyes támogatás
Rendelés online

METRO áruház az Ön üzletébe szállítva

 

Gyors és egyszerű: rendeljen a megjelölt élelmiszer és nem-élelmiszer választékukból, mi akár 24 órán belül eljuttatjuk Önhöz.

Válogasson kedvére a friss zöldségektől a halon és friss húson keresztül a vendéglátó egységek speciális igényeit kiszolgáló termékeinkből, vagy rendelje meg akár a cége tisztítószereit, írószereit, a METRO kiszállítja.

 

  • Megbízható és gyors kiszállítás közvetlenül az üzletébe
  • Minden igényt kielégítő széles termékválaszték
  • Az Ön igényeire szabott rendelés leadási lehetőségek: Interneten, Telefonon, E-mail-ben
  • Személyre szabott tanácsadás és termékismertetés Területi értékesítőink segítségével
  • Garantált frissesség és minőség HACCP sztenderdek alapján

 

 

METRO MAX az Ön sikereiért

 

A METRO MAX komplex szolgáltatás csomagja igazán nagy lehetőségeket rejt: segít, hogy arra koncentrálhasson, ami igazán fontos – az alkotásra, a vendégek kiszolgálására, csapata vezetésére és vállalkozása fejlesztésére.

 

 

Készen áll arra, hogy csatlakozzon a METRO Kiszállítás elégedett partnerei közé?

 

Kérjük, hívja központi Ügyfélszolgálatunkat az alábbi számon: +36/23/50-90-50, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon keresztül és Értékesítési kollégáink hamarosan megkeresik Önt, hogy átbeszéljék a kiszállítási szolgáltatás részleteit.

 

 

Gyakori kérdések

 

Ki veheti igénybe a Metro Kiszállítási szolgáltatását?

A METRO Kiszállítási szolgáltatása egy exkluzív szolgáltatás azon HoReCa partnereink számára akik vásárlásonként meghaladják a bruttó 100.000 Ft feletti értéket.

 

Hol lehet leadni rendelést?

Amennyiben Ön már szerződött partnere a METRO Kiszállításának, leadhatja rendelését internetes oldalunkon illetve Telefonos Értékesítő kollegáink segítségével.

 

Mikor tudok leadni rendelést?

A szerződéskötés során megállapodunk a rendelési és szállítási napokban, valamint időkapuban, amelyek rögzítésre kerülnek a szerződés mellékletben. A szállítást munkanapokon 24 órán belül tudjuk garantálni, amennyiben rendelése munkanapon 11.00 óráig megérkezik.

 

Milyen fizetési lehetőségek elérhetőek?

Bankkártya, készpénz, hitelkeret (a hitelkeret, szerződéshez, és 3. fél által történő bevizsgáláshoz kötött)