Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

E-számla

80227_Aloldali_Banner_-_940x200_A1

Edi számlázás:

Edi számlaszerződés >> LETÖLTÉS

Műszaki melléklet minta >> LETÖLTÉS

Közös nyilatkozat >> LETÖLTÉS


PKI elektronikus számlázással kapcsolatos dokumentumokért KATTINTSON IDE!


A  közelmúltban befejeződött fejlesztéseknek köszönhetően megvalósultak a feltételei annak, hogy Partnereink felé a számlák is a 2007. évi CXXVII. törvény (ÁFA tv.) rendelkezései szerint elektronikus úton kerüljenek kiállításra. Az így kibocsátásra kerülő számlák és pénzügyi elszámoló levelek a törvényi előírásoknak megfelelő fokozott biztonságú elektronikus aláírással és minősített szolgáltató által kibocsátott időbélyegzővel ellátott bizonylatként kerülnek kiállításra.

A PDF formátumban elkészített elektronikus számlákról szóló értesítést továbbra is e-mailben küldjük meg a partnereink részére.

Az elektronikus számlafogadás előnye: Azon túl, hogy környezetbarát és egyben helytakarékos megoldásról beszélünk, hiszen nem kell papír alapon lefűznie és tárolnia az így kiállított számlákat, azok tartalma is könnyebben visszakereshető.  A számlák nem vesznek el a posta, illetve bürokrácia útvesztőjében, a hibalehetőségek csökkenése következtében biztonságosabbak, továbbá jelentős munka- és költségmegtakarítással jár kezelésük.

Ha további kérdése merülne fel az e-számla befogadásával kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlaellenőrével, vagy írjon az MCCHUInvoiceControl@metro.co.hu. e-mail címre.