Gasztroakadémia
Tudásközpontunkban elismert, profi séfek oktatnak szintén profikat. Egynapos kurzusaink segítségével frissítheti tudását a legújabb trendeknek megfelelően:
• a legújabb konyhatechnológiák használata
• különleges és új alapanyagok felhasználásával készült ételek elkészítése
• hagyományos és szezonális alapanyagok újragondolt felhasználása
• a profi ételfotózás
Keresse a 2020 áprilisáig érvényes tréningnaptárunkat és jelentkezzen képzéseinkre akár online a www.metro.hu/gasztroakadémia weboldalon!
Látogasson el hozzánk és a kiállítás ideje alatt kérdéseivel,
észrevételeivel keresse szakértő kollégánkat „Gasztroakadémia” standunkon!
Eszenyi Gábor
Gasztroakadémia vezető
+36 70 377 9085
Képzésajánlataink
Dóczi György
Hal, Hala, Halala
2020.02.19.
Dóczi György az általa tartott képzéseken a Franciaországban szerzett tudására és tapasztalataira építve megalkotott fogásokat készít el a résztvevőkkel.
A magyar konyhában nem megszokott, de számunkra is ínycsiklandó ételek mindenki számára friss inspirációkat adhatnak. Ez alkalommal a METRO széles halválasztékából készülnek a bisztrókultúrára alapozott étkek.
Pohner Ádám
Menü 4 fogásban
2020.03.12.
Pohner Ádám ez alkalommal a legfrissebb inspirációi alapján megálmodott négyfogásos menüt fog elkészíteni a résztvevőkkel közösen. A menüben a húsok mellett a tavaszra jellemző zöldségek kerülnek felhasználásra, mint mindig most is friss ízekre számíthatunk.
Vidák Zoltán
Modern magyar konyha: főzelék és feltétek
2020.04.16.
A magyar konyha hagyományaira építve, de a mai trendeknek megfelelő technológiákkal készülnek étkek a képzés során. Könnyen és változatosan, a mindennapi működésben jól használható ötletekkel, receptekkel gazdagodnak a résztvevők. Éttermi menüben is megállják a helyüket a főzelékek, amennyiben megfelelő módon és minőségi feltétekkel kínáljuk azokat.