Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Sirha Budapest 2018

Sirha Budapest

SIRHA BUDAPEST 2018

2018. február 7 – 9-e között a HUNGEXPO területén harmadik alkalommal fogadja a SIRHA Budapest az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar gyártóit, forgalmazóit és beszerzőit a magyar fővárosban. Közép-Kelet Európa egyik legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása ez, egy nemzetközi találkozási pont, melyet legutóbb 34 ország szakemberei tekintettek meg.

A magyar gasztronómiai iparágfejlődéshez nélkülözhetetlen a nemzetközi trendek folyamatos követése, amelyben példát és utat mutat a METRO Kereskedelmi Kft. is, mint kiemelt szakmai partnere a kiállításnak. Közel 800 négyzetméteren mutatjuk be széles termék­kínálatunkat, szolgáltatásainkat és szakértői segítséget nyújtunk minden HoReCa területen tevékenykedő partnerünknek.

 

Regisztráljon a szakmai jegyért! >>>


A Sirha kiállítás több versenynek is a helyszíne lesz, a METRO több szakácsverseny támogatója


A METRO Kereskedelmi Kft. a Bocuse d’Or és több hazai 
új kezdeményezésű szakmai verseny hivatalos támogatója, melynek keretében a METRO gasztronómia partnerként támogatja a versenyeket.

emilchalhoub-9055_web

 • Bocuse d’Or Magyar Döntő
  A legrangosabb nemzetközi gasztronómiai verseny, hazai  fordulóján az ország legjobb szakácsai mérkőznek meg, hogy részt  vehessenek a 2018-as európai döntőn, majd a 2019-es lyoni Bocuse d’Or Világdöntőn!
 • International Catering Cup
  A vendéglátók versenyén a résztvevő csapatok számos     képességükről adnak számot a szervezéstől kezdve a logisztikán át  az ételek előkészítéséig és tálalásáig. A verseny a Magyarorszá­gi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetségé­nek együttműködésével kerül megrendezésre. A csapatok zavartalan előkészületeinek biztosítására a METRO Gasztroakadémia nyújt segítséget.
 • Közétkeztetési verseny
  A versenyen az indulók hazai alapanyagokat tartalmazó, előre meghatározott élelmiszerkosárból készítenek tradicionális ízeket képviselő ételeket a modern gasztronómia jegyében.
 • Omnivore Budapest
  Magyarországon először! Az Omnivore fesztiválon fiatal séftehetségek mutatják be az általuk képviselt, innovatív gasztronómiai irányvonalat. A rendezvény Párizsból indult világkörüli útjára, így Budapest 2018-ban Moszkva, Isztambul, és Montreal mellett nyújt helyszínt az eseménynek.

  (A képen Bereznay Tamás, a METRO Gasztroakadémia szakmai vezetője látható.)

 


Szakmai jegyek


Partnereinknek ingyenes szakmai jegyet biztosítunk, így átélheti, hogyan viheti velünk sikerre üzletét. Várjuk a kiállításon!


A gomb megnyomásával Ön átirányításra kerül a Sirha kiállítás oldalára, ahol regisztrációját pár perc alatt, kényelmesen elvégezheti. A regisztrációval kapcsolatos adatkezelésért a Hungexpo Vásár és Reklám Zrt. (székhely: 1101 Budapest, Albertirsai út 10.) felelős, mint adatkezelő.