Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Sirha Budapest 2018

Sirha Budapest

SIRHA BUDAPEST 2018

2018. február 7 – 9-e között a HUNGEXPO területén harmadik alkalommal fogadja a SIRHA Budapest az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar gyártóit, forgalmazóit és beszerzőit a magyar fővárosban. Közép-Kelet Európa egyik legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása ez, egy nemzetközi találkozási pont, melyet legutóbb 34 ország szakemberei tekintettek meg.

A magyar gasztronómiai iparágfejlődéshez nélkülözhetetlen a nemzetközi trendek folyamatos követése, amelyben példát és utat mutat a METRO Kereskedelmi Kft. is, mint kiemelt szakmai partnere a kiállításnak. Közel 800 négyzetméteren mutatjuk be széles termék­kínálatunkat, szolgáltatásainkat és szakértői segítséget nyújtunk minden HoReCa területen tevékenykedő partnerünknek.

 

Regisztráljon a szakmai jegyért! >>>


A Sirha kiállítás több versenynek is a helyszíne lesz, a METRO több szakácsverseny támogatója


A METRO Kereskedelmi Kft. a Bocuse d’Or és több hazai 
új kezdeményezésű szakmai verseny hivatalos támogatója, melynek keretében a METRO gasztronómia partnerként támogatja a versenyeket.

emilchalhoub-9055_web

  • Bocuse d’Or Magyar Döntő
    A legrangosabb nemzetközi gasztronómiai verseny, hazai  fordulóján az ország legjobb szakácsai mérkőznek meg, hogy részt  vehessenek a 2018-as európai döntőn, majd a 2019-es lyoni Bocuse d’Or Világdöntőn!
  • International Catering Cup
    A vendéglátók versenyén a résztvevő csapatok számos     képességükről adnak számot a szervezéstől kezdve a logisztikán át  az ételek előkészítéséig és tálalásáig. A verseny a Magyarorszá­gi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetségé­nek együttműködésével kerül megrendezésre. A csapatok zavartalan előkészületeinek biztosítására a METRO Gasztroakadémia nyújt segítséget.
  • Közétkeztetési verseny
    A versenyen az indulók hazai alapanyagokat tartalmazó, előre meghatározott élelmiszerkosárból készítenek tradicionális ízeket képviselő ételeket a modern gasztronómia jegyében.
  • Omnivore Budapest
    Magyarországon először! Az Omnivore fesztiválon fiatal séftehetségek mutatják be az általuk képviselt, innovatív gasztronómiai irányvonalat. A rendezvény Párizsból indult világkörüli útjára, így Budapest 2018-ban Moszkva, Isztambul, és Montreal mellett nyújt helyszínt az eseménynek.

    (A képen Bereznay Tamás, a METRO Gasztroakadémia szakmai vezetője látható.)

 


METRO Gasztroakadémia stand - Programok


2018. február 7., szerda

 


   
 

Téma

Előadó
10:30 - 11:15
Marhahúsok a street foodban dél-amerikai ízekkel Gálicz István
11:30 - 12:15
Innovatív mikro hajtások használata az ízek, illatok és tálalás fokozására Kopper Cress - Marcel Thiele
12:30 - 13:15
Frissen, gyorsan és egyszerüen sous-vidolható fogások a la carte konyhákban Bereznay Tamás
13:30 - 14:00
Bocuse d'Or és ami mögötte van - Beszélgetés Volenter István, Pohner Ádám
14:00 - 15:00
A Bocuse d'or alapanyagai - borjúszűz és osso bucco - az éttermi asztalon Bíró Lajos
15:00 - 15:30
Bocuse d'Or hivatalos verseny eligazítás  
15:30 - 16:45
Bocuse d'Or titkos alapanyagok kiválasztása és a vegetáriánus fogáshoz a zöldségek bevásárlása  
16:45 - 17:00
Napjaink allergén elvárásainak megfelelő desszertek Juhos József
17:00 - 17:30
  Gálicz István
17:30 - 18:30
Tradicionális desszertek modern formában Juhos József
       
 

2018. február 8., csütörtök

 

     
    Téma

Előadó
10:30 - 11:15
Vadak a mindenapokban Dóczi György
11:30 - 12:15
McCain termékbemutató Nyíri Erik, Bial Gergely
12:15 - 12:45
Catering Cup Győztes élménybeszámolója  
12:45 - 13:45
Egész lazac a konyhában bontásától a tálalásig Galgóczi Gábor
14:00 - 14:45
Burger másképp avagy ötletek egyéni arculathoz Bereznay Tamás
15:00 - 15:45
Magyar ételek modern eszközökkel Bernáth József
16:00 - 16:30
Közétkeztetési verseny alapanyagainak beszezése  
16:30 - 17:00
McCain termékbemutató Nyíri Erik, Bial Gergely

17:00 - 17:45
Halsteakek elkészítése a sous vide technológia segitségével (Kardhal és marlin steak   szaftosan de mégis omlósan elkészítve)                             


OMNIVORE Budapest

2018. február 9. péntek

     
    Téma

Előadó
10:45 - 11:30
Eszterházy báránygerinc zsemlegombóccal Mizsei János (Mák, Budapest)
11:30 - 12:15
A klasszikus fehér kenyér Juhász Mihály (Jacques Liszt)
12:15 - 13:00
Tojásleves Mogyorósi Gábor (Alabárdos, Budapest)
14:00 - 14:45
Babsterc serpenyőben sült libamájjal Erhardt Zoltán (Erhardt Étterem, Sopron)
14:45 - 15:30
Malaccsülök téli főzelékkel Pataky Péter és Sipos Bence (Meatology, Budapest)
15:30 - 16:15
Savanyú káposztaleves keszthelyi tokhallal Toldy József (Kreinbacher Birtok, Somló)
16:15 - 17:00
Füstölt makréla vajas zellerrel Fehér Gábor (Tábla és Esca, Budapest)

Szakmai jegyek


Partnereinknek ingyenes szakmai jegyet biztosítunk, így átélheti, hogyan viheti velünk sikerre üzletét. Várjuk a kiállításon!


A gomb megnyomásával Ön átirányításra kerül a Sirha kiállítás oldalára, ahol regisztrációját pár perc alatt, kényelmesen elvégezheti. A regisztrációval kapcsolatos adatkezelésért a Hungexpo Vásár és Reklám Zrt. (székhely: 1101 Budapest, Albertirsai út 10.) felelős, mint adatkezelő.