Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Termék visszahívás - Ultra fertőtlenítő hatású mosogatópor 500g

 2015. 08. 14.

Tisztelt Vásárlónk!

METRO Cash & Carry ezúton szeretné Önt tájékoztatni, hogy a mai nappal az alábbi termék visszahívását kezdeményezi az EVM Háztartás-vegyipari és Kozmetikai Zrt. tájékoztatása, kérése szerint.
A visszahívásra a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal határozata alapján kerül sor, tekintettel arra, hogy a termék használata nem jár az elvárt yeasticid hatással.

Ultra fertőtlenítő hatású mosogatópor 500g
lejárati idő: 2015.08.21

A METRO Cash & Carry mindig kiemelt figyelmet fordít az általa forgalmazott termékek biztonságára és minőségére, ez áll stratégiájának középpontjában
Az EVM Háztartás-vegyipari és Kozmetikai Zrt. által megküldött információk alapján a METRO Cash & Carry a termék forgalmazását azonnal felfüggesztette és visszahívja azokat Vásárlóitól.

Kérjük, hozza vissza az érintett termékeket bármely METRO áruház Vevőszolgálati osztályára 2015.08.21-ig, és a termék árát visszatérítjük Önnek.

Kérjük Önt, hogy amennyiben a megvásárolt „Ultra, fertőtlenítő hatású mosogatópor 500g márkanevű, 2015.08.21. minőség megőrzési idejű” terméket tovább értékesítette, az érintett partnereit tájékoztassa, és gyűjtse vissza a még bontatlan termékeket a partnerektől.

Elnézését kérjük ezúton is az esetlegesen okozott kellemetlenségért, és kérjük szíves együttműködését.