Nagy az öröm Székesfehérváron

2015. 01. 07.

Székesfehérvári lakos nyerte meg a Bradford Hill Business Solutions Kft. szervezésében lezajlott METRO – Kia Motors nyereményjátékát, amely során a nyertes egy autóval lett gazdagabb.

Novotni Sándor nyerte meg a Kia cee'd kombit a METRO és a Kia Motors közös játéka során. A játékosnak nem kellett mást tennie, mint regisztrálnia a játékra a METRO honlapján. A nyertes Székesfehérváron lakik.

„Közel 20 éve, még a pécsi áruház megnyitása óta vagyunk az áruház törzsvevői. Ma pedig már minden héten a székesfehérvári áruházban vásárolunk, gondoltam miért ne játszanék. Számomra is hihetetlen, hogy megnyertem az autót, nagyon örülök neki. A feleségem a kiállított autót minden vásárlásunkkor megsimogatta, lehet ez is segített bennünket, hogy nekünk kedvezzen a szerencse. Nagyon boldog vagyok, mert nagyon nagy hasznát fogjuk venni az autónak.” – mondta Novotni Sándor.

Az autó melletti további kisorsolásra került 5 db Kia nyereménycsomag, valamint 20 darab METRO ajándékcsomag is.

atadas