Május végén indult a METRO vendéglátóipari vállalkozások közösségi tevékenységeit elismerő program

7METROAdnijo1A hagyományteremtő, különleges társadalmi témájú pályázatban, azokat a vendéglátóiparban tevékenykedő vállalkozásokat keresik, akik a helyi, regionális közösségekért tesznek erőfeszítéseket. Az ő jó példájukat ismerteti meg a program során a nagyközönséggel, a szakmával , a médiapartnerek segítségével. A pályázat során a vállalkozások saját maguk mutatják be, hogy alaptevékenységeiken felül, milyen egyéb társadalmilag hasznos tevékenységekkel segítik a közösségük mindennapjait, legyen az foglalkoztatás, környezetvédelem vagy egyéb társadalmi szerepvállalás.

Az ezen a területek aktív és érdeklődő vállalkozások 2015. május 20. és augusztus 7. között pályázhatnak a METRO weboldalán.

Az elismerés díjai segíthetik a vállalkozás ilyen irányú tevékenységeit a jövőben, hiszen pl. az elismerés fődíja egy NISSAN NV200 típusú furgon haszongépjármű, a számos más értékes díj mellett.
Már most is számos figyelemre méltó pályázat érkezett, melyekre szavazni is lehet.

A METRO nagykereskedelmi szereplőként szeretné ösztönözni a vendéglátással foglalkozó vállalkozásokat, hogy legyenek aktívak saját közösségük életében; elkötelezettségüket és vállalkozói szellemüket pedig elismerni és díjazni a program keretében.

Pályázzon, hogy Öné lehessen az elismerés!