Kiegészítő melléklet

 

Kiszállítási szerződés kiegészítő melléklet a Metro Kereskedelmi Kft internetes rendelési felületének használatához.

 

A Kiszállítási Megállapodás megkötése óta eltelt időben METRO olyan informatikai fejlesztéseket hajtott végre, melyek nyomán lehetőség nyílik a kiszállítással megvásárolni kívánt termékek Vásárló általi kiválasztására és megrendelésére, webes felületen keresztül. A webes felület használatához kapcsolódóan a Kiszállítási Megállapodást Szerződő Felek az alábbi rendelkezésekkel egészítik ki.

 

1. Vásárló a METRO által rendelkezésre bocsátott felhasználónév és jelszó segítségével jogosult a kiszállítani kért termékek megrendelését a www.metro.hu weboldalon keresztül leadni (a továbbiakban: Weboldal). A felhasználónevet és a jelszót Vásárló illetéktelenek részére nem teszi hozzáférhetővé, azok használatával kizárólag Vásárló jogosult termékeket megrendelni, a Kiszállítási Megállapodás keretei között. A Weboldalon keresztül leadott megrendelés a hagyományos úton leadott megrendeléssel egyenértékű, arra a Kiszállítási Megállapodás megrendelésre vonatkozó rendelkezései megfelelően irányadóak.

 

2. A Weboldalon Vásárló rendkívül nagy terjedelmű termék-adatbázisból választhatja ki a megrendelni kívánt termékeket. Vásárló tudomásul veszi, hogy METRO minden igyekezete ellenére előfordulhat, hogy a termék-adatbázisban nem aktív cikkek találhatóak, melyek ténylegesen nem elérhetőek. Amennyiben Vásárló által ilyen cikk kerül kiválasztásra, a rendelés beérkezését követően METRO erről értesíti, biztosítva a cikk törlésének, avagy más termékkel való pótlásának lehetőségét, Vásárló választása szerint. A nem aktív cikkek megrendeléséért METRO ezen túlmenően felelősséget nem vállal.

 

3. Szerződő Felek megállapodnak, hogy a termékek Weboldalon keresztül való megrendelését METRO kizárólag a soron következő, időben legközelebbi, esedékes kiszállítási napra biztosítja. Időben előre ezt meghaladóan rendelések leadására nincsen lehetőség, az ilyen megrendelések automatikusan törlésre kerülnek.

 

4. METRO különös gondot fordít arra, hogy a Weboldalon található adatok naprakészek legyenek, mindemellett előfordulhatnak hibás adatok a termék leírásában avagy árfeltüntetésében. Amennyiben a hibára a megrendelés leadását követően derül fény, METRO Vásárlót haladéktalanul tájékoztatja, közölve a helyes adatokat és biztosítva a cikk törlésének, avagy más termékkel való pótlásának lehetőségét, Vásárló választása szerint. A Weboldalon található hibás termék- és ár adatokért METRO ezen túlmenően felelősséget nem vállal.

 

5. Vásárló tudomásul veszi, hogy a megrendelt termékek a megrendeléskor érvényes eladási áron kerülnek számlázásra. A megrendelés és a kiszállítás időpontja között bekövetkezett árváltozás a számlázott eladási árat nem módosítja.

 

6. METRO a kiszállítást a termékek mindenkori készlete erejéig tudja biztosítani. Amennyiben a megrendelt termék nem áll rendelkezésre a megrendelni kívánt mennyiségben, úgy METRO helyettesítő terméket ajánl fel. Amennyiben Vásárló a helyettesítő termékre nem tart igényt, úgy a megrendelés az elérhető mennyiségben kerül kiszállításra, avagy az érintett cikk a megrendelésből törlésre kerül.

 

7. A megjelölt napokon való kiszállítás feltétele, hogy Vásárló megrendelése a kiválasztott munkanapot megelőző munkanapon 11.00 óráig a Weboldalon keresztül a METRO-hoz beérkezzen. Amennyiben a megrendelés ennél későbbi időpontban érkezik, úgy az igény fenntartása esetén METRO a megrendelés teljesítését a megjelölt napot követő munkanapon tudja biztosítani. A határidő betartása tekintetében a megrendelésnek METRO rendszerébe való beérkezése az irányadó.

 

8. Amennyiben a Weboldalon nem található meg valamilyen termék információ, ebben az esetben a METRO telefonos munkatársa tud felvilágosítást adni az ismert elérhetőségeken.

 

9. A Vásárló, illetve a METRO informatikai rendszerében, avagy webszolgáltatójánál felmerült hibákért METRO felelősségét kizárja. Ilyen esetekben Szerződő Felek közösen együttműködve biztosítják a kiszállítási szolgáltatás zavartalanságát, szükség esetén a hagyományos rendelési módok alkalmazásával.

 

10. A jelen kiegészítő mellékletben nem szabályozott kérdésekben a Kiszállítási Megállapodás rendelkezései irányadóak.

 

11. Szerződő Felek jelen megállapodást közös átolvasás és értelmezés alapján, jóváhagyólag aláírják.

További ajánlataink
ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ön is értesülhet legfrissebb ajánlatainkról.
Hírlevél feliratkozás
korszerű honlapra vágyik?
hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetőség rejlik honlapkészítő felületünkön.
Bővebben