Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Parajsaláta mangóval

Hozzávalók:

  • 50dkg paraj
  • 1 mangó
  • 2 fej lilahagyma

A dresszinghez:
  1. 2 ek. dijoni mustár
  2. 3 ek. olívaolaj
  3. csipet só
  4. 1 ek. barnacukor
  5. 2 ek. fehérbor ecet

Elkészítés:

A dresszinghez egy befőttes üvegbe tesszük a mustárt, az olívaolajat és a fehérborecetet. Ízesítjük sóval és cukorral. Rácsavarjuk az üveg tetejét és nagyon alaposan összerázzuk.
A parajt megmossuk, szárait letépkedjük és alaposan lecsepegtetjük. A mangót meghámozzuk és a húsát kockára vágjuk. A lilahagymát finomra vágjuk. A parajt összekeverjük mangóval és a lilahagymával, majd meglocsoljuk a dresszinggel