Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Gránátalmás cous-cous saláta

Hozzávalók:

  • 12 dkg cous-cous
  • 35 dkg szárzeller vékony szeletekre vágva
  • 7,5 dkg dió pirítva durvára törve
  • ½ db gránátalma magjai
  • 1 kis csomag petrezselyemzöld finomra vágva
  • 1 kis csomag menta levél finomra vágva

A dresszinghez:

  • ½ db gránátalma leve
  • 1 gerezd fokhagyma zúzva
  • ½ teáskanál só
  • 6 evőkanál olíva olaj
  • frissen őrölt bors

Elkészítés:

A dresszing alapanyagait egy tálban kikeverjük. A cous-coust 180 ml forró vízzel leöntjük és 5 percig állni hagyjuk. A hozzávalókat a dió kivételével összekeverjük, tálalás előtt a diót is hozzákeverjük.