Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
Füstölt sonka paradicsomsalataval_990x532px

Füstölt sonka paradicsomsalátával

Hozzávalók:

  • 30 dkg szeletelt füstölt parasztsonka
  • 20 dkg koktél paradicsom
  • 2 fej lilahagyma
  • ½ dl olívaolaj
  • ½ dl fehérbor ecet
  • 1tk. kristálycukor és
  • 20 dkg csomagolt
  • tisztított saláta keverék

Elkészítés:

A lilahagymát finomra vágjuk, összekeverjük az olívaolajjal, fehérbor ecettel és a kristálycukorral. Ha a cukor felolvadt, belekeverjük a félbevágott koktél paradicsomokat. Tányérra tesszük a megmosott salátát, ráfektetjük a sonka szeleteket és a tetejére szedjük a paradicsomsalátát. Friss kaláccsal, vagy zsemlével kínáljuk.