Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Garnélával töltött ravioli kemencében sült koktél paradicsom szósszal és friss mentával

Hozzávalók:

  • 1 kg 16/20 garnéla rák
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem,
  • 5 db tojás
  • 50 dkg liszt
  • 20 dkg rétes liszt
  • 50 dkg koktél paradicsom
  • 1 csokor menta

Elkészítés:

A rákot meghámozzuk, a fejből és páncélból alaplevet készítünk. A rák húsát fokhagymával olíva olajon megpirítjuk.
A koktélparadicsomot durva szemű sóval és olíva olajjal 300°C-on megsütjük.
A tojásból és a finomlisztből gyúrt tésztát készítünk. Ezekből nyújtjuk a ravioliket melyet a rákkal töltünk meg. A tésztákat kifőzzük és a sült paradicsommal, olíva olajjal, mentával összeforgatva tálaljuk.