Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Halas burger

Hozzávalók:

  • 50 dkg fehér húsú halfilé
  • 4 db buci
  • 10 dkg majonéz
  • csemegeuborka
  • paradicsom,
  • olívaolaj
  • 10 cm póréhagyma
  • 1 citrom, salátalevél

Elkészítés:

A halat felszeleteljük, besózzuk, lisztbe mártjuk és kevés olívaolajon mindkét oldalán megsütjük. Az uborkát és a póréhagymát metéltre vágjuk, összekeverjük annyi majonézzel, hogy nagyon sűrű legyen. Ízesítjük pár csepp citromlével, és ha szeretjük kevés apróra vágott kaporral. A bucikat félbe vágjuk és a vágott felüket kissé megpirítjuk. Salátalevelet, halszeletet, majonézt majd salátát és paradicsomkarikát teszünk rá és befedjük a bucival.