Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Szójás-narancsos csirkecomb

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 2 db narancs
  • 4 ek. sós szójaszósz
  • 1 tk. őrölt gyömbér

Elkészítés:

A csirkecombokat a csontja mellett kissé bevágjuk, hogy a pác jobban átjárhassa. Az egyik narancs héját lereszeljük, mindkettő levét kifacsarjuk, összekeverjük a szójával és a gyömbérrel. Tálba tesszük a combokat, ráöntjük a pácot és megforgatjuk a combokat. Legalább 5 órára hűtőbe tesszük, időnként megforgatva. Nem túl forró grillsütőn, először a bőrös felén süssük 10 percig, majd a másik felét 15 percig. Legvégül a bőrös felére újra pirítsunk rá 2-3 perc alatt.