Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Csirke vagy pulykamell almával és camamberttel

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirke vagy pulykamell filé
  • 4 db alma
  • 20 dkg camambert sajt
  • 5 dkg vaj
  • tengeri só
  • olaj
  • 1 mk. cukor
  • 1 csipet fahéj 

Elkészítés:

A húsból 4 nagy vagy 8 kis szeletet vágunk és mindkét felét besózzuk. Forró serpenyőben, kevés olajon, mindkét felét 1-1 perc alatt elősütjük. Az almát meghámozzuk, magházát kivájjuk és cikkekre vágjuk. Serpenyőben vajat melegítünk és az almát kevés cukorral, valamint fahéjjal világosbarnára pirítjuk. A csirkemellet tepsibe vagy jénai tálba tesszük, ráhalmozzuk az almát és a tetejére tesszük a szeletekre vágott camambert sajtot. Forró sütőben, vagy grillezőben pár perc alatt ráolvasztjuk a sajtot.