Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Almával - camamberttel - dióval töltött pulykamell

Hozzávalók:

  • 60 dkg pulykamell
  • 3 db alma
  • 5 dkg durvára vágott dió
  • 1 db camembert sajt
  • 2 dkg vaj
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

Elkészítés:

A pulykamellből négy nagy szeletet vágunk, vékonyra klopfoljuk és mindkét oldalát besózzuk. Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk és felszeleteljük. Serpenyőben kevés vajon a diót elkezdjük pirítani, majd hozzáadjuk az almát és megpároljuk. Lecsepegtetjük, tálba tesszük és összekeverjük a kockára vágott camambert sajttal. Elosztjuk négyfelé, beletesszük a pulykaszeletekbe és felgöngyöljük. Bepanírozzuk, azaz lisztbe, felvert tojásba és morzsába forgatjuk. Nem túl forró olajban barnára ropogósra sütjük.