Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Vöröstonhal tatár lágy kecskesajttal, házilag konfittált paradicsommal

Hozzávalók:

  • 40 dkg vörös tonhal
  • 8 db paradicsom
  • 30 dkg lágy kecskesajt
  • 2 ág kakukkfű
  • bors
  • olíva olaj
  • cukor
  • szendvicskenyér

Elkészítés:

A paradicsomokat lebőrözzük, kimagozzuk és negyedekre vágjuk. Szilikon lapra tesszük, sózzuk, enyhén cukrozzuk, rámorzsoljuk a kakukkfüvet, kevés olíva olajat csepegtetünk rá. 80°C-os sütőben 2 órán át konfitáljuk.
A kenyeret tálalógyűrűvel kiszúrjuk, jól megkenjük olivával és megpirítjuk.
A kecskesajtot áttörjük, és a kenyérre tesszük. A tonhalat késsel nagyon apróra vágjuk és a sajtos kenyérre tesszük. Legfelülre a konfitált paradicsomok kerülnek.