Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Mortadellás tortellini - vajas parmezános mártással

Hozzávalók:

  • 5+1 tojás
  • 50 dkg liszt

  • 20 dkg mortadella
  • 2 dkg pisztácia
  • 2 dkg vaj
  • parmezán

  • 5 dkg vaj
  • 3 dkg parmesan

Elkészítés:

5 tojásból és a lisztből gyúrt tésztát készítünk, 30 percet pihentetjük, kinyújtjuk, négyzet alakúra vágjuk.
A mortadellát összeaprítjuk, majd vajon a pisztáciával együtt megpirítjuk, turmixszoljuk és annyi parmesant adunk hozzá, hogy a felesleges nedvességet felvegye.
A töltelékeket a tésztába töltjük, majd kifőzzük.
Serpenyőben vajat olvasztunk, hozzákeverjük a parmesant és kevés vízzel hígítjuk, vigyázva nehogy túlmelegítsük. Tálalás előtt beleforgatjuk a tésztát.