pur

Találja meg a legmegfelelőbbet!

Pur

A Pur secrets of the Chef, Secrets of Care és a Secrets of the World kézimosogatószerek között, mindenki metalálhatja azt, ami számára a legalkalmasabb. Érzékeny bőr? Hatékony tisztítóerő? Érzéki illatok? A Pur az összes mosogatási problémával képes felvenni a harcot és mindezekre egy termékben van a megoldás. Hatékony és erőteljes zsíroldásának köszönhetően extra erőfeszítés nélkül lép fel a makacs szennyeződések ellen, mindemellett csillogóan tisztává varázsolja edényeit.

 

  • 5 előny egyetlen palackban: extra csillogás, még több tisztító hab, egy palackkal akár több ezer edényt lehet elmosni, semlegesíti a kellemetlen szagokat és önzsíroldó hatással rendelkezik. Ez a Pur Sercets oft he Chef!
  • A Pur Secrets of Care, az érzékenyebb bőrűeknek kedvez, viszont a már jól ismert, erőteljes tisztító hatással vegyítve.
  • Dőljön hátra és élvezze a Raspberry & Red Currant, amely egészen Szicíliáig repíti önt érzéki illatával, de a megszokott tisztító erővel.


Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

 

A Pur palackok 100%-ig újrahasznosított műanyagból készültek, ezzel hozzájárulva a környezet terhelésének csökkentéséhez. 

További ajánlataink
ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ön is értesülhet legfrissebb ajánlatainkról.
Hírlevél feliratkozás
korszerű honlapra vágyik?
hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetőség rejlik honlapkészítő felületünkön.
Bővebben