persil, a mosás szakértője

Persil

Persil a mosás szakértője, mely garantálja a ragyogó, szálak mélyéig ható tisztaságot.

 

A Persil története, egészen 1907-ig nyúlik vissza, a Persil első önműködő mosószerének megalkotásáig. Forradalmi formulája, mely oxigént bocsátott ki, feleslegessé tette a ruhák mosás közben történő megerőltető dörzsölését. Azóta is folyamatosan, a Persil kiemelkedő hangsúlyt fektet arra, hogy a változó társadalmi szükségleteket kielégítse, mindemellett egyesíti az innovációt a folytonossággal. A Persil 1986-ban vezette be a foszfátmentes mosószert a piacon, igazolva, hogy a fenntarthatóság a márka hagyományainak része. Mindezt, megannyi kimagasló teljesítményű innováció követte, mint a folyékony mosószer 1987-ben és a mosópor koncentrátum, a Megaperls formájában (1994).

 

A Persil kiemelkedő hangsúlyt fektet arra, hogy napjaink fogyasztói igényét kielégítve, párosítsa a magas teljesítményt a kényelemmel. Az erőfeszítés eredménye a két kamrás mosószerkapszula bevezetése: a Persil Duo-Caps*. A 2012-ben megalkotott innováció koncentrált folteltávolítót és ragyogást fokozó összetevőket tartalmaz, így segít, hogy a használók a lehető legkényelmesebben ragyogóan tisztává varázsolhassák ruháikat.

 

A következő mérföldkő a Persil márka életében a 2019-ben bevezetett Persil DISCS* amely egy 4 kamrás diszkformájú mosószer kapszula. A Persil Discs* 4 különböző funkciót egyesít: eltávolítja a foltokat, ragyogó hatást és tartós frissességet ad a ruháknak, miközben kíméli a szöveteket. A modern, szabadalmaztatott technológiánknak köszönhetően a Persil Discs megoldást jelent a mélyreható tisztaság elérésére.

 

A Persil Discs* kamráiban található gélek azonnal feloldódnak amint vízzel érintkeznek, így nagyszerű teljesítményt nyújtanak mosás közben. Kényelmes használatának és előre adagolt jellegének köszönhetően időt és mosószert spórolhatunk. A termékek hazánkban, a körösladányi Laundry & Home Care gyárban készülnek.

 

2020 folyamán a Persil DISCS csomagolását továbbfejlesztettük szemelőtt tartva a fenntarthatóságot, így a termékcsomagolás fejlesztéseként a 2020-as év végéig, a DISCS* termékek összes kiszerelése 50%-ban újrahasznosított anyagból készült dobozban kerül a boltok polcaira. *Gyermeketől elzárva tartandó.  

További ajánlataink
ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ön is értesülhet legfrissebb ajánlatainkról.
Hírlevél feliratkozás
korszerű honlapra vágyik?
hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetőség rejlik honlapkészítő felületünkön.
Bővebben