Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

5 tonna hasábburgonyát szállít a METRO MAX a Sziget Fesztiválra

Tavaly a Sziget fesztiválon sikeresen debütált a METRO Nagykereskedelem új szolgáltatása, a METRO MAX. Magyarország egyik legnagyobb rendezvényén, a részt vevő vendéglátóipari egységek a kitelepült METRO MAX központban tudták az árukészleteiket folyamatosan feltölteni. Idén is „szigetelünk”. Rimár Gergellyel, budapesti HORECA értékesítési vezetővel beszélgettünk, hogy hogyan történik az áru szállítása és hogy miből, mennyit visz a Szigetre a METRO Max az idei évben.

A 2016-os Sziget fesztivállal kezdődött, hogy a METRO MAX „úgymond” a fesztiválok beszállítójává vált. A fesztiválidőszak egy remek alkalom arra, hogy a meglévő METRO MAX-os vevők extra szolgáltatást kapjanak, illetve hogy a METRO MAX  új vevőket ismerjen meg, akiket a későbbiekben majd kiszolgálhat. Egy-egy ilyen eseményen a fesztivál étkeztetések terén is bővülhetnek az ismeretek, hiszen az új trendek széles palettáját nyújtja egy ilyen rendezvény.

Ma a magyar fesztiválgasztronómia elindult az igényes vendéglátás irányába. Jó ár-érték arányban lehet finom ételeket enni. Köztudott, hogy a streetfoodot imádják a mai fiatalok és ez jó hatással van a teljes vendéglátásra is, hiszen inspirálja a vendéglátósokat új dolgok elkészítésére.

Idén a METRO MAX a Sziget fesztiváloknak (Telekom VOLT fesztivál, Balaton Sound és a Sziget) a kiemelt nagykereskedelmi partnere. Illetve a többi rendezvényre is szállít vagy szállított. (Pl.: az EFOTT vagy a Fishing on Orfű.)

„A 2017-es Sziget Fesztiválon a Gamma Trade Kft. telephelyén fogadhatunk árut bármikor. A METRO Max teherautói délután is szállíthatnak árut erre a telephelyre, ahol egy átvevőpont található, itt tudják a partnerek átvenni az árut. Hivatalosan a járműforgalom délután három órakor leáll a Szigeten, így – hogy a vevőinknek a lehető legnagyobb kényelmet és rugalmasságot nyújtsuk - egy kis golf autóval kiszállítjuk a partnereknek az árut a délután folyamán is. A partnereink délután négy óráig adhatnak le rendelést és mi hét óráig kivisszük nekik. Ez egy nagyon szoros időkapu, ami nagyon nagy rugalmasságot és segítséget jelent a partnereknek. Ha valamiből nagyon nagy fogyás van és hirtelen kell pótolni, mi tudunk segíteni” - monda Rímár Gergely.

A METRO Max figyel a környezettudatosságra is, hiszen a golfautó elektromos.


Környezettudatosság

Idén a Sziget tovább fejlesztette már megkezdett környezettudatos tevékenységét, a fenntartható fesztiválozás terén. Nem pazarolják az ivóvizet, idén ugyanis a Duna vizének felhasználásával zajlik a pormentesítés és a ballaszt tartályokba is a Duna vize kerül súlynak. Az idei évben 3 Recycling Centerben lehet hulladékokat ajándékokra cserélni, és 150 ponton lesz majd lehetőség a szelektív gyűjtésre. Ettől az évtől kezdve megtiltották az összes vendéglátóhelynek az eldobható műanyag evőeszközök és tányérok használatát. Helyette fából és lebomló anyagból készült termékeket kell, hogy használjanak. Mostantól a kereskedőinknél sem lehet majd műanyag zacskókban vásárolni, hanem papír vagy más lebomló anyagokból készültet kell használniuk.


evoeszkoz

Miből mennyit?

 

A METRO sokoldalúságát a Szigeten is megmutatja. Egy kis ízelítő, hogy miből, mennyi terméket szállít a METRO Max a Sziget Fesztiválra:

 • 4000 különböző konzerv termék

 • 5000 kg cukor

 • 18000 kg liszt

 • 6000 kg száraz tészta

 • 300 liter szörp

 • 3 tonna reszelt sajt

 • 4000 liter tej

 • 3500 kg ARO felvágott

 • 5000 kg csirkemell

 • 4000 fej jégsaláta

 • 400 kg hal

 • 5000 kg hasábburgonya

 • 2200 darab különböző konyhai eszköz és berendezés  

 

 

Próbálja ki Ön is a METRO MAX kiszállítást, forduljon kollégáinkhoz bátran! Tovább a METRO MAX felületére >>>

 

 

fsd_940x200_aloldali_kep_