Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Interjúk

Kérdezz-felelek az asztalnál! A Gasztroakadémia oktatói, tapasztalt séfjei és a kulináris világ más szakértői vallanak a szakmájukról, a hivatásukról, a szenvedélyükről. Olvassa Ön is nálunk a gasztrovilág történeteit!

evoeszkoz

METRO Max a Szigeten - Interjú

Tavaly a Sziget fesztiválon sikeresen debütált a METRO Nagykereskedelem új szolgáltatása, a METRO MAX. Magyarország egyik legnagyobb rendezvényén, a részt vevő vendéglátóipari egységek a kitelepült METRO MAX központban tudták az árukészleteiket folyamatosan feltölteni. Idén is „szigetelünk”. Rimár Gergellyel, budapesti HORECA értékesítési vezetővel beszélgettünk, hogy hogyan történik az áru szállítása és hogy miből, mennyit visz a Szigetre a METRO MAX az idei évben.

 

 

Bocuse d'Or 2017 - Interjú

Január 24-25-én rendezik meg Lyonban az egyik, ha nem a legrangosabb szakácsversenyt, a Bocuse d’Ort. A harmincéves múltra visszatekintő rangos világdöntőn a tavalyi Európa-bajnoki győzelem után Széll Tamásnak és a magyar csapatnak is drukkolhatunk. A versenykiírásról, a METRO biztosította alapanyagokról, a felkészülésről és az esélyekről beszélgettünk a séffel a döntő előtt.


Pörköltbe sem jó a lőre


Bereznay Tamás, a METRO Gasztroakadémia szakmai vezetője  tanácsai vörösboros ételekhez.
A kékszőlő, a vörösbor és a borecet számtalan módon hasznosítható a konyhában.  Ha a kóstolgatások mellett a főzéssel is szívesen kísérletezik, a METRO Gasztroakadémia szakmai vezetője hasznos tippekkel szolgálhat.


További interjúink: