vegán és mentes desszertek

Vegán, diabetikus vagy mentes, sokaknak komoly gond egy étteremben. A vendégnek, hogy mit tud választani, a vendéglátónak pedig, hogy mit tud kínálni. Mai felgyorsult világunkban sok szélsőségnek kell megfelelni egy étteremben, és talán a legnehezebb a desszert. Erre a témára kínálunk kreativ megoldásokat kurzusunkon.

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Lúdlábtorta (vegán)
  • Croissant (vegán)
  • Zacher (glutén és cukormentes)
  • Mangós chiamagos tápióka puding (vegán cukormentes)

 

Időpont: 2021.04.13. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A lenti gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem