fókuszban a tudatos üzemeltetés



 

Az eredményes és sikeres vendéglátás (étterem, panzió, szálloda) alapfeltétele a tudatos üzemeltetés. Ide tartozik az alapfogalmak ismerete, az eredménykimutatás, az előrejelzés, a tervezés és a döntéshozatal is. Ezeket vesszük át hétköznapi üzemeltetési példák elemzésével. A séfek irányítják a konyhát, az üzletvezetők a vendégtérben dolgozó felszolgálókat, ugyanakkor mindketten vezetik a részlegen dolgozó csapatot. A tulajdonosok, üzemeltetők összehangolják a részlegek munkáját és döntéseket hoznak. Így nagyon fontos, hogy mindannyian képesek legyenek átlátni az egész működését, és jó szervezői képességekkel rendelkezzenek. Lényeges, hogy jól tudjanak gazdálkodni az alapanyagokkal, meg tudják szervezni a különböző munkafázisokat, és tudniuk kell kezelni a költségvetést. Ezen a képzésen több évtizedes üzemeltetési tapasztalatát osztja meg Szente-Orban Judit és Segal Viktor.

 

 

Időpont: 2020.10.20., 11.17., 12.08.

8:30 - 16:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: SZENTE-ORBAN JUDIT ÉS SEGAL VIKTOR

 

A képzés ára: 16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem!