Tengeri halak vákuum alatt

A tengeri halakat egyre többen kedvelik és rendelik, ám a sous-vide eljárás garantáltan új dimenziókat nyit meg a kurzus résztvevői előtt: Csidei Tamás e népszerű, modern eljárással készíti el a közkedvelt, Földközi-tengerből származó halfajtákat, amellyel még jobban kihozza belőlük a természetes ízüket. Sajátítsd el a technológiát, és kápráztasd el a vendégeidet a vákuumban készült ínyencségekkel!


A képzés során a következő ételek készülnek:

 

  • Lazac és paradicsom tagliatelle
  • Makrélafilé és citromos burgonyakrém
  • Tőkehalfilé édeskömény-rizottóval és friss gombákkal

 

Időpont: 2020.05.06.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
 CSIDEI TAMÁS

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

 

JELENTKEZÉS