Tenger és föld

Tenger és föld

A METRO széleskörű halkínálatából merőben új halételeket készít Dóczi György. A Séf a képzés során többféle halat használ fel (Tenger) és bemutatja az egyes fajták teljeskörű felhasználását, melyhez párosítja a zöldségeket, gabonákat (Föld). Érdemes lesz inspirációt gyűjteni a tréningen.

  • Homár, puffasztott amarante, borsópüré, gombazselé, quinoa
  • Tőkehalfilé, csombor, tökkrém, gyöngybab, sonka
  • Ördöghal, chorizo, fava bab, hajdina

 

Időpont: 2019.10.31.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

 

Jelentkezés