tányérdesszertek

Jó desszertet, de hogyan? Hangzik el gyakran ez a kérdés az éttermekben. Nehezítő tényező, amikor nincs cukrászunk, és a nem erre specializálódott szakácsnak kell megalkotnia e menü fontos részét képező utolsó fogást. Kurzusunk ebben ad segítséget: a résztvevők megismerkedhetnek az éttermi körülmények között is elkészíthető különféle tányérdesszertekkel, mindezt profi iránymutatással.

 



A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Csokoládétextúrák
  • Maracujás piskóta citrusos cremeux-vel
  • Sacher sárgabarack velővel

Időpont: 2020.11.10.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
 GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem