tányérdesszertek
Jó desszertet, de hogyan? Hangzik el gyakran ez a kérdés az éttermekben. Nehezítő tényező, amikor nincs cukrászunk, és a nem erre specializálódott szakácsnak kell megalkotnia e menü fontos részét képező utolsó fogást. Kurzusunk ebben ad segítséget: a résztvevők megismerkedhetnek az éttermi körülmények között is elkészíthető különféle tányérdesszertekkel, mindezt profi iránymutatással.
A kurzus során a következő ételek készülnek:
- Csokoládétextúrák
- Maracujás piskóta citrusos cremeux-vel
- Sacher sárgabarack velővel
Időpont: 2020.11.10.
9:30 - 15:00
Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.
Oktató: GALGÓCZI GÁBOR
A képzés ára: 16.000 Ft + áfa/fő