Sous-vide alapjai - sertéshúsok vákuumban

Sous-vide alapjai - sertéshúsok vákuumban

A sous-vide módszer segítségével alacsony hőfokon, vákuum alatt készíthetsz el számtalan ételt, így jobban megőrizve a hozzávalók természetes ízét és állagát, valamint növelve a biztonságos eltarthatóságát. A Csidei Tamás által vezetett kurzus során a résztvevők betekintést kapnak a sous-vide technológia alapjaiba: élelmiszerbiztonság, mikrobiológia, előnyök és veszélyek, biztonsági megoldások.

A kurzus során elkészített ételek:

  • Vákuumban konfitált mangalica tarja
  • Bőrös malackaraj

 

Időpont: 2019.09.11.
9:30 - 15:00

Helyszín:
METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
CSIDEI TAMÁS 

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

 

Jelentkezés