Sertéshús a francia bisztróban

Dóczi György markánsan kezdi a hónapot: Franciaországból hozott, kivételesen gazdag tapasztalatát ezúttal sertéshúsokkal mutatja be. A sertés itthon is igazán közkedvelt húsfajta, ezért különösen érdekes megtapasztalni, hogy a francia nemzet konyhájában milyen elkészítést igényelnek és milyen ízélményt nyújtanak az ebből készült bisztrófogások.

 

 

 

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Sertésnyak sóban sütve, répapüré, „magragu”, harissza
  • Szegfűborsos malacterrine, rögös zellerpüré, kenyérchips
  • Malackaraj, véres hurka, sült császár, „padlizsánkaviár”, sült szilva/alma

 

Időpont: 2020.12.03.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem!