savanyítás fermentálás

A kovászolást, savanyítást, fermentálást már dédanyáink is előszeretettel használták a nyári hőségben az alapanyagok tartósítására. Manapság már ételeink, salátáink részeként is szívesen használjuk. A képzés során végigvesszük a különböző technológiákat és néhány salátadresszinget a mai modern konyhának megfelelően.

A KÉPZÉS ELMARAD!

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Kovászolt retek-répa-főzelék
  • Kojival érlelt zöldségek
  • Savanyított gomba- uborka saláta feltét
  • Lassan sült császár

 

Időpont: 2021.04.21. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: VIDÁK ZOLTÁN

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő