Pástétomok I–II.

KÉTNAPOS KÉPZÉS! Elegánsak, egyszerűek, igazi klasszikusok és tökéletes vendégvárók, hiszen könnyen és előre elkészíthetők. Készülhetnek bármilyen húsból, halból vagy épp zöldségből. Most alkoss te is különleges pástétomot, galantínt és terrint Galgóczi Gábor segítségével!

  • Vaddisznó pate en croute
  • Libamáj szarvasgombával, portóival
  • Mangalica terrine
  • Kacsamájkrém
  • Kávés libamájbrulée
  • Liba rilette
  • Pisztáciás kacsagalantíne

 

Időpont: 2019.11.19. – 2019.11.20. 
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára:
28.000 Ft + áfa/fő

 

Jelentkezés