Pástétomok I–II.

KÉTNAPOS KÉPZÉS!

Elegánsak, egyszerűek, igazi klasszikusok és tökéletes vendégvárók, hiszen könnyen és előre elkészíthetők. Készülhetnek bármilyen húsból, halból vagy épp zöldségből. Most alkoss te is különleges pástétomot, galantínt és terrint Galgóczi Gábor segítségével!

A kurzus során a következő értelek készülnek:

  • Vaddisznó Pathe en crouth
  • Libamáj szarvasgombával, portóival
  • Mangalica terrine
  • Kacsamájkrém
  • Kávés libamáj brulée
  • Liba rilette
  • Pisztáciás kacsagalantíne

 

 

Időpont: 2020.02.11. – 2020.02.12. 
9:30 - 15:00


HelyszínMETRO GasztroakadémiaBudaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
 GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára:
 28.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem