pástétomok I-ii.

Elegánsak, egyszerűek, igazi klasszikusok és tökéletes vendégvárók, hiszen könnyen és előre elkészíthetők. Készülhetnek bármilyen húsból, halból vagy épp zöldségből. Most alkoss te is különleges pástétomot, galantínt és terrint Galgóczi Gábor segítségével!

A KÉPZÉS ELMARAD!

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Vaddisznó Pathe en crouth, Libamáj szarvasgombával, portóival
  • Mangalica terrine, Kacsamájkrém, Kávés libamáj brulée
  • Liba rilette, Pisztáciás kacsagalantíne

 

Időpont: 2021.03.09-10. 9:30 - 15:00

Helyszín: METRO GasztroakadémiaBudaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 31.000 Ft + áfa/fő