pástétomok I-ii.

Elegánsak, egyszerűek, igazi klasszikusok és tökéletes vendégvárók, hiszen könnyen és előre elkészíthetők. Készülhetnek bármilyen húsból, halból vagy épp zöldségből. Most alkoss te is különleges pástétomot, galantínt és terrint Galgóczi Gábor segítségével!

KÉTNAPOS KÉPZÉS!

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Vaddisznó Pathe en crouth, Libamáj szarvasgombával, portóival
  • Mangalica terrine, Kacsamájkrém, Kávés libamáj brulée
  • Liba rilette, Pisztáciás kacsagalantíne

 

Időpont: 2021.03.09-10. 9:30 - 15:00

Helyszín: METRO GasztroakadémiaBudaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 31.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A lenti gombra kattinva jelentkezz!
Jelentkezem