modern magyar konyha: vadételek

A magyar konyha hagyományaira építve, de a mai trendeknek megfelelő technológiákkal készülnek étkek a képzés során. Könnyen és változatosan, a mindennapi működésben jól használható ötletekkel, receptekkel gazdagodnak a résztvevők. Ez alkalommal a vadhúsok adják a képzés gerincét.

A képzés soráa következő ételek készülnek:

  • Szarvas gerinc filé zöldség torta
  • Süldő vadmalac burgundi krokett
  • Fácán tekercs paprika hab gombák

 

Időpont: 2021.03.02.  9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: VIDÁK ZOLTÁN

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem