Modern magyar konyha: szárnyasok

Vidák Zoltán igazi küldetéstudattal rendelkezik, a szó legjobb értelmében: nemcsak szereti és tiszteli a magyar konyhát, de nagyon sokat dolgozik annak megújításán, újragondolásán is. Az ételek új változatainak kialakítása során nem fél a modern konyhatechnológiákhoz nyúlni, és ezekkel felfrissíteni a magyar klasszikusokat. Séfünk a tréningen bemutatja a csirkebontást és -darabolást, a csirkerészek gazdaságos felhasználhatóságát (mellsupreme, szárny, comb), valamint a szárnyasalaplevek és mártások (csirke jus) készítését.

 

 

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Gödöllői csirkemellsupreme
  • Töltött paprikás csirkecombtekercs, spaetzle
  • Konfitált csirkeosztriga, spenótos-diós ravioli, gombaszósz
  • Csirkeszárnysupreme salátával

 

Időpont: 2020.12.01.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
VIDÁK ZOLTÁN

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem