Modern magyar konyha: szárnyasok
Vidák Zoltán igazi küldetéstudattal rendelkezik, a szó legjobb értelmében: nemcsak szereti és tiszteli a magyar konyhát, de nagyon sokat dolgozik annak megújításán, újragondolásán is. Az ételek új változatainak kialakítása során nem fél a modern konyhatechnológiákhoz nyúlni, és ezekkel felfrissíteni a magyar klasszikusokat. Séfünk a tréningen bemutatja a csirkebontást és -darabolást, a csirkerészek gazdaságos felhasználhatóságát (mellsupreme, szárny, comb), valamint a szárnyasalaplevek és mártások (csirke jus) készítését.
A kurzus során a következő ételek készülnek:
- Gödöllői csirkemellsupreme
- Töltött paprikás csirkecombtekercs, spaetzle
- Konfitált csirkeosztriga, spenótos-diós ravioli, gombaszósz
- Csirkeszárnysupreme salátával
Időpont: 2020.12.01.
9:30 - 15:00
Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.
Oktató: VIDÁK ZOLTÁN
A képzés ára: 16.000 Ft + áfa/fő