Modern magyar konyha - fókuszban a szárnyasok

Vidák Zoltán igazi küldetéstudattal rendelkezik, a szó legjobb értelmében: nem csak szereti és tiszteli a magyar konyhát, de nagyon sokat dolgozik annak megújításán, újragondolásán is. Az ételek új változatainak kialakítása során nem fél a modern konyhatechnológiákhoz nyúlni, és ezekkel felfrissíteni a magyar klasszikusokat. A Séf a tréningen bemutatja a csirkebontást és darabolást, a csirkerészek gazdaságos felhasználhatóságát (mellsupreme, szárny, comb), szárnyasalaplevek, mártások (csirke jus) készítését.

  • Gödöllői Csirkemell supreme
  • Töltött paprikás csirkecomb tekercs, speatzle
  • Konfitált csirke osztriga, spenótos diós ravioli, gomba szósz
  • Csirkeszárny supreme, salátával

 

Időpont: 2019.09.19.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
VIDÁK ZOLTÁN 

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

 

Jelentkezés