Modern magyar konyha: spárga és szárnyasok

A magyar konyha hagyományyaira építve, de a mai trendeknek megfelelő technológiákkal készülnek étkek a képzés során. Könnyen és változatosan, a mindennapi működésben jól használható ötletekkel, receptekkel gazdagodnak a résztvevők. Ez alkalommal a spárga és szárnyasok lesz a fő alapanyag.

 

 

 

 A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Zöldés fehér spárga nyers és kíméletes hőkezelt felhasználás
  • Gyöngytyúk
  • Bébi csirke
  • Fácán

 

Időpont: 2020.04.01.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
VIDÁK ZOLTÁN

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem