Modern magyar konyha: húsvét (bárány, nyúl)

A magyar konyha hagyományaira építve, de a mai trendeknek megfelelő technológiákkal készülnek étkek a képzés során. Könnyen és változatosan, a mindennapi működésben jól használható ötletekkel, receptekkel gazdagodnak a résztvevők.

 

 

 

 

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Bárány és nyúlrészek csontozása, felhasználása, lassú sütés, fűszerezés.
  • Gomba, újrépa. retek, spárga, borsó felhasználása

 

Időpont: 2020.03.18.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
VIDÁK ZOLTÁN

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem